Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Issey Miyake Nuit d'Issey Bleu Astral

De geur +

Issey Miyake Nuit d' Issey Bleu Astral - huiselijk en vers tegelijkertijd

Issey Miyake Nuit d'Issey Bleu Astral is een fascinerende mix van frisse en sensuele componenten. Geïnspireerd door de heldere nachtelijke hemel en de geur van een vroege herfstavond, belooft de geur huiselijk comfort. Op een houtachtige basis van amber en vetiver bouwt zich een leerachtige hartnoot op. Het sensuele gedeelte wordt afgerond met een topnoot van verse limoen en pittige koriander.

De zachte maar toch citroenachtige geur is ideaal voor dagelijks gebruik en wafts rond de drager met gemak in het kantoor, tijdens de lunch of na het sporten. De geur creëert een warme en comfortabele sfeer waarin u zich onmiddellijk wilt onderdompelen en verliezen. De geur van de dageraadse avond, de "blauwe nacht", wanneer men een kleine wandeling maakt op weg naar de comfortabele kussens, naar de sterren kijkt en geniet van de koele lucht, wordt opgeroepen met de geur van de mannengeur Issey Miyake voor Nuit d'Issey Bleu Astral het binnenoog. Een geur voor iedereen die ervan houdt, zacht maar mannelijk bitter.

Kopnoten:
Limoen
Koriander
Hartnoten:
leder
Basisnoten:
ambergeuren
houtige geuren
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.