Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur gevormd door de krachtige kracht van water: L'Eau Majeure d'Issey is een samenstelling van het Japanse label Issey Miyake en overtuigt met een aquatisch aroma.

Ook geïnspireerd door de originele, elementaire, vitale kracht van water is de fles, waarvan de dop doet denken aan een steen gevormd door de golven.

Issey Miyake L'Eau Majeure d'Issey kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De dynamica van water

Het label Issey Myake is vernoemd naar zijn oprichter, de Japanse Issey Miyake, die in 1938 werd geboren. Typisch voor het modemerk is de technoid-stijl, helder en puur zijn ook zijn parfums. In elke creatie is er veel liefde voor detail, gekoppeld met waardevolle ingrediënten. De eerste modecollectie kwam in 1978 op de markt en in 1992 betrad het bedrijf de wereld van de geuren, naast haar assortiment van hoogwaardige kleding, accessoires en horloges, met haar eerste parfum.

De laatste creatie uit 2017 is Issey Miyake l? Eau Majeure d. Issey. Deze elegante mannengeur overtuigt door zijn aroma dat een associatie oproept die doet denken aan drifthout gepolijst door de zee golven.

TheDeze houtachtige akkoorden vermengen zich met zoute aroma' s, grapefruit en bergamot brengen het tot leven en combineren het met een houtakkoord en een weelderige toevoeging van cashmeran. Amber tonen vibreren in het nieuwe parfum, geïnspireerd door de geur van 1994. Issey Miyake L? Eau Majeure d. Issey is de geur van een mannengeur in een uiterst modern ontwerp en drukt de dynamiek van water uit uit.

De smaak: de topnoot combineert pompelmoes en bergamot, de hartnoot is een mineraalakkoord, de basis wordt gevormd door levendige houtige noten en kasjmier.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Hartnoten:
zoute geuren
Basisnoten:
houtige geuren
cashmeran
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-46%1