Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Turquoise Summer

De geur +

Escada Turquoise Summer, de fruitig-zoete geur voor vrouwen

Escada Turquoise Summer maakt recollecties van de vakantie ontwaakt, voelt het gevoel dicht bij de zee te zijn en de wens naar romantiek en passie wordt significant. De bloemige vrouwengeur is inspirerend en sensueel, verleidelijk en een metgezel in elke situatie gedurende de dag. Fruit en bloemen dansen een ronde dans en ontspringen in het hoofd met akkoorden van ananas, rijpe aardbeien en tutti-frutti nuances.

Het hart wordt niet minder wild en klopt volledig in de tijd met bloemige noten. Escada Turquoise De zomer rondt de basis af met een hint van vanille en de kruidige zwarte bes. Escada Turquoise Summer is als een walk op het strand, als de eerste ontmoeting met de grote liefde in een romantisch park, als een sluimerende wind die over de zee waait en verhalen vertelt over een verre toekomst.

Thanks aan zijn buitengewone mix, is de creatie al een internationale klassieker geworden, waarvan het succesverhaal al lange tijd niet meer verteld wordt. Het is deze geur die de maatstaf moet zijn waartegen alle toekomstige geuren moeten worden afgemeten.

Kopnoten:
Ananas
Aardbei
Tutti-Frutti-akkoord
Hartnoten:
bloemrijke geuren
Basisnoten:
Zware Aalbessen
vanille
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten