Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Miami Blossom

De geur +

Een zomer in Miami

Het Zweedse modemerk Escada lanceert elk jaar graag een nieuwe geweldige zomergeur. Voor 2019 is het de gelimiteerde oplage van Escada Miami Blossom . De geur is fruitig en zoet, is gemaakt door Caroline Sabas en is heerlijk draagbaar.

De jonge parfumeur mengt watermeloenen met bosbessen en sinaasappels voor de topnoot. De hartnoten van ananas, tiaré, spritz, jasmijn en tuberoos komen uit deze vruchtencompote naar voren. De basis is Escada Miami Blossom afgerond met ambroxaan, sandelhout en muskus. De combinatie maakt Escada Miami Blossom het een absoluut alledaagse zomergeur, die niet alleen een geweldige metgezel is in je vrije tijd, maar ook op het werk.

Wie een vierkante en hoekige nisgeur verwacht die slechts af en toe gedragen kan worden, kan teleurgesteld zijn. Maar alle dames die van licht houden en toch zomerse geuren presenteren, zullen Escada Miami Blossom er dol op zijn. De zomer moet immers leuk zijn en een goed humeur verspreiden. Geen enkel parfum dat zich zwaar presenteert en met een diepe weelde gaat hier goed mee samen, het moet licht en nonchalant, maar ook elegant zijn. En hoe kan dit beter lukken dan metEscada Miami Blossom ? De Eau de Toilette is vrouwelijk en speels, maar niet romantisch. Het is prachtig hoe elegant alledaagse geuren kunnen zijn als ze Escada afkomstig zijn.

Kopnoten:
Watermeloen
Sinaasappel
bosbes
Hartnoten:
Ananas
tiaré
Jasmijn
Tuberoos
spritz
Basisnoten:
Sandelhout
muskus
ambroxan
Parfumeur:
Caroline Sabas
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-55%1