Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escada Miami Blossom

De geur +

Een zomer in Miami

Het Zweedse modelabel Escada lanceert elk jaar graag een geweldige nieuwe zomergeur. Voor 2019 is dat de limited edition van Escada Miami Blossom. De geur is fruitig en zoet, is gecreëerd door Caroline Sabas en is heerlijk draagbaar.

De jonge parfumeur mengt watermeloen met bosbessen en sinaasappels voor de topnoot. De hartnoot van ananas, tiare, spritz, jasmijn en tuberoos komt voort uit deze fruitcompote. Escada Miami Blossom wordt vervolgens afgerond met ambroxan, sandelhout en muskus in de basis. Deze combinatie maakt Escada Miami Blossom tot een absoluut alledaagse zomergeur die niet alleen in de vrije tijd, maar ook op het werk een goede begeleider is.

Wie een hoekige en edgy nichegeur verwacht die maar af en toe gedragen kan worden, zal misschien teleurgesteld zijn. Maar alle dames die houden van lichte maar aanwezige zomergeuren zullen Escada Miami Blossom heerlijk vinden. De zomer hoort immers leuk te zijn en je in een goed humeur te brengen. Een geur die zwaar en diep weelderig is, is hier niet geschikt voor; het moet licht en casual zijn, maar tegelijkertijd elegant. En hoe kun je dit beter bereiken dan met Escada Miami Blossom? De eau de toilette is vrouwelijk en speels, maar niet romantisch. Het is prachtig hoe elegant geuren voor dagelijks gebruik kunnen zijn als ze van Escada komen.

Kopnoten:
Watermeloen
Sinaasappel
bosbes
Hartnoten:
Ananas
tiaré
Jasmijn
Tuberoos
spritz
Basisnoten:
Sandelhout
muskus
ambroxan
Parfumeur:
Caroline Sabas
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten