Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Cool Water Woman Reborn

uitverkocht producten +

De geur +

Davidoff Cool Water Woman Reborn brengt nieuwe frisheid en sensualitei

Davidoff Cool Water Woman Reborn komt uit 2022 en is gewijd aan alle vrouwen die sensualiteit willen combineren met de geur van de frisse zee. Cool Water Woman Reborn begint met een frisse, sprankelende bergamot die lichtjes naar citroen ruikt. Daarna volgt een delicate rozengeur die in combinatie met de bergamot door en door fris en levendig blijft. Haïtiaanse vetiver vervolledigt de vrouwengeur. Het geeft de geur een houtachtige en balsamische afdronk met lichte hints van aarde en specerijen. Over het geheel genomen overheerst een frisheid die doet denken aan een briesje waarin de geur van de zee zich mengt met die van citrusvruchten, rozen en hout.

De flacon van Davidoff Cool Water Woman Reborn is elegant afgerond, wat duidelijk wijst op de vrouwelijke versie van het parfum. De vorm van de flacon volgt het ontwerp van Peter Schmidt voor het oorspronkelijke parfum. Het heldere glas is naar boven toe gekleurd in een ondiep kleurverloop. Het roept associaties op met een kalme zee en een lucht bij dageraad. De glanzend zilveren dop loopt breder uit naar de top en geeft de fles een passende afwerking. De fles lijkt ook op een golf die heen en weer golft. Het doet dus denken aan het basisthema van het parfum: de frisheid van de zee.

Met Cool Water Woman creëerde Pierre Bourdon in 1996 een legendarische geur die zo succesvol was dat Davidoff er een hele lijn omheen creëerde. Helaas is niet bekend wie aan Davidoff Cool Water Woman Reborn heeft gewerkt. Pierre Bourdon werkte nog maar één keer voor de geurenreeks, en dat was voor Cool Water Woman Freeze Me. Andere bekende parfumeurs die geuren hebben gecreëerd voor de Cool Water reeks zijn Francis Kurkdjian, Antoine Lie, Jean Jacques en Jérôme Di Marino. Met Cool Water Woman Reborn keert Davidoff terug naar de roots van het parfum en ontwikkelt het zich verder naar meer sensualiteit en passie.

De reclamecampagne voor alle Cool Water geuren omvat de zee. Op Davidoff Cool Water Woman Reborn zien we een foto van de fles tegen een achtergrond van water. Op het eerste gezicht lijkt het op een golf waarin de opkomende zon breekt. Dit geeft het koele lichtblauw een verwarmend vuur van binnen. Aan de linkerkant van de foto lijkt het water meer op een spiegelend oppervlak dat het felle zonlicht op een koele metaalachtige manier weerkaatst. Het diepe blauw in het onderste gedeelte spreekt van de rust die de geur ondanks zijn frisheid uitstraalt.

Basisnoten:
Bergamot
Haïtiaanse vetiver
Roos
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-22%1