Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Cool Water Woman Reborn

De geur +

Davidoff Cool Water Woman Reborn brengt nieuwe frisheid en sensualiteit

Davidoff Cool Water Woman Reborn komt uit 2022 en is opgedragen aan alle vrouwen die sensualiteit willen combineren met de geur van de frisse zee. Cool Water Woman Reborn begint met een frisse, pittige, licht citroenachtige bergamotgeur. Dit wordt gevolgd door een delicate rozengeur die fris en levendig blijft in combinatie met de bergamot. Haïtiaanse vetiver maakt de geur voor vrouwen compleet. Het geeft de geur een houtachtige en balsamico finish met lichte hints van aarde en kruiden. Over het geheel genomen overheerst een frisheid die doet denken aan een briesje, waarin de geur van de zee zich mengt met die van citrusvruchten, rozen en hout.

De flacon van Davidoff Cool Water Woman Reborn is elegant afgerond, wat duidelijk wijst op de vrouwelijke versie van de geur. De vorm volgt het ontwerp van Peter Schmidt voor de originele geur en het heldere glas is lichtblauw gekleurd in een zachte gradiënt naar de top toe. Het roept associaties op met een kalme zee en een hemel bij zonsopgang. De glanzende zilveren dop loopt breder uit naar de top en geeft de flacon een passende afwerking. De fles lijkt ook op een golf die heen en weer golft. Dit doet denken aan het basisthema van de geur: frisheid van de zee.

Met Cool Water Woman creëerde Pierre Bourdon in 1996 een legendarische geur die zo succesvol was dat Davidoff er een hele lijn omheen creëerde. Helaas is het niet bekend wie er aan Davidoff Cool Water Woman Reborn heeft gewerkt. Pierre Bourdon werkte nog maar één keer aan de geurreeks, voor Cool Water Woman Freeze Me. Andere bekende parfumeurs die geuren hebben gecreëerd voor de Cool Water reeks zijn Francis Kurkdjian, Antoine Lie, Jean Jacques en Jérôme Di Marino. Met Cool Water Woman Reborn keert Davidoff terug naar de wortels van de geur en ontwikkelt deze tegelijkertijd verder naar meer sensualiteit en passie.

In de reclamecampagne voor alle Cool Water geuren staat de zee centraal. Voor Davidoff Cool Water Woman Reborn zien we een foto van de flacon tegen een achtergrond van water. Op het eerste gezicht lijkt het een golf waarin de opkomende zon wordt gebroken. Dit geeft de koele lichtblauwe kleur een verwarmend vuur van binnen. Aan de linkerkant van de foto lijkt het water meer op een reflecterend oppervlak dat het felle zonlicht op een koele, metaalachtige manier weerkaatst. Het diepe blauw in het onderste gedeelte spreekt van de kalmte die de geur bezit ondanks zijn frisheid.

Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten