Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bereik uw Horizon t: Het Zwitserse bedrijf Horizon vangt de spanning tussen hemel en aarde met dit houtachtigeDavidoff , frisse product.

Geïnspireerd door de kracht van de natuur hebben Olivier Pescheux en Jacques Huclier een mannengeur gecreëerd die zowel de drager als zijn omgeving vrijheid geeft.

Davidoff Horizon goedkoop kopen

De geur +

Davidoff Horizon is het symbool van de verbinding tussen hemel en aarde.

Davidoff Horizon ruikt naar adventure en vrijheid . De Odeur versmelt zijn ingrediënten tot een olfactorisch genot. Kruidige kruiden en de groene, frisse geur van houtsoorten en hout bepalen het karakter van de geur. De topnoot begint zachtjes maar zeker met vitale pompelmoes en zoet-vers tangerine. Beide aroma's worden verwarmd door hete geuren en sterke rozemarijn. Het animerende effect van Davidoff Horizon is hier al zichtbaar.

Er zijn kalmerende patchouli, nootachtig zwarte sesamzaadjes, peper, warme nootmuskaat en cederhout. Dit geurende hart is vol mannelijkheid. Tegelijkertijd wordt het parfum zachter. Net als de langzaam terugkomende rust na een paar meter boswandeltocht. Davidoff gebruikt voor de basis een absolute cacao en vetiver, een tropisch gras met een groenterrestriaal en rokerig houtachtig aroma. De geur van absolute vrijheid in de woeste natuur begint als een vermoeiende bergtocht. Lichtvoetig en enthousiast, samensmelten in een aangenaam tempo en culmineren in het warme en gelukkige gevoel van aangekomen te zijn.

De mannengeur is bijzonder geschikt als begeleider in de warmere maanden. In het donkere seizoen brengt een spray barst de reminder van de laatste zonnestralen terug. Davidoff Horizon is een karakteristieke en knuffelige geur die elke dag kan worden gedragen.

Kopnoten:
Grapefruit
Gember
Rozemarijn
Hartnoten:
cacao-absolue
Muskaat
Basisnoten:
Patchoeli
Vetiver
Cederhout
Parfumeur:
Olivier Pescheux, Jacques Huclier
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten