Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-59%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een koele zeebries met een vleugje roos: met Davidoff 2013 werd Cool Water Sea Rose een bloemenvariant van zijn tijdloze klassieker op de markt gebracht.

De bloemenverrassingen Davidoff Cool Water Sea Rose met noten van violet, pioenroos en fresia. Een moderne interpretatie van de klassieker die de charme van het origineel behoudt.

Davidoff Cool Water Sea Rose goedkoop kopen

De geur +

Davidoff Cool Water Sea Rose - een betoverende zomergeur om te bloeien aan zee.

Davidoff Cool Water Sea Rose is een zeer vrouwelijke vrouwengeur van Davidoff, die niet alleen het lichaam inspireert met zijn bloemige, fruitige, frisse en sierlijke essences zoals een zeebries, maar ook de inspiratie wekt van een stralende zonsopgang aan de zee in een tropische zomer. Met de heerlijk lichte zomergeur van Davidoff Cool Water Sea Rose schijnt en doet de sfeer van elke vrouw schitteren en doet de zintuigen bloeien als een sprookje, als een exotische geurige bloem voor het briljante lichtblauwe meer of een zeemeermin die uit de zee tevoorschijn komt bij het zachtjes aanbreken van de dageraad.

Davidoff Cool Water Sea Rose is een zeer aangename, licht oosterse geur die de geurbeleving opent in de topnoot met de bloemige noten van violet en de fruitige, lichte frisheid van rhinestone peren. Het bloemige boeket van de zoete pioenroos en de elegante freesia geeft de geur een heerlijke vrouwelijkheid en verfijndheid.

De basis noot perfectioneert de geur met zijn sensuele en warme houtachtige accenten van muskus- en cederhout. Cool Water Sea Rose zorgt voor een stralende harmonie tussen de vrouwelijkheid van de vrouw en haar relatie tot de zee. De verfijnde, sprankelende frisse rozengeur Cool Water Sea Rose met een vleugje zee verrijkt de zomerse ervaring van elke vrouw.

Kopnoten:
Peer
Hartnoten:
roze pioenroos
Basisnoten:
muskus
Parfumeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Cool Water Sea Rose met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Seneiver
Nieuwe geur

Een heerlijk geurtje. Ik kende het nog niet maar het is zeker een aanrader. Zowel voor overdag als 's avonds. Past bij elke gelegenheid en verveelt nooit.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Davidoff Cool Water Sea Rose in vergelijking met de SRP