Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-64%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een koele zeebries met een vleugje roos: met Cool Water Sea Rose bracht Davidoff in 2013 een bloemige versie van zijn tijdloze klassieker op de markt.

De bloemig-frisse Davidoff Cool Water Sea Rose verrast met noten van viooltjes, pioenroos en fresia. Een moderne interpretatie van de klassieker die de charme van het origineel behoudt.

Davidoff Cool Water Sea Rose goedkoop kopen

De geur +

Davidoff Cool Water Sea Rose - een betoverende zomergeur om op te bloeien aan zee

Davidoff Cool Water Sea Rose is een zeer vrouwelijke damesgeur van Davidoff die niet alleen de inspiratie oproept van een stralende zonsopgang aan zee in een tropische zomer, maar ook het lichaam sensueel omhult met zijn bloemige, fruitige, frisse en sierlijke essences als een zeebriesje. Met de heerlijk lichte zomergeur Davidoff Cool Water Sea Rose straalt de aura van elke vrouw en laat de zintuigen opbloeien als in een sprookje, als een exotisch geurende bloem voor de helderblauwe zee of een zeemeermin die tevoorschijn komt uit de zee in de delicate dageraad bij zonsopgang.

Davidoff Cool Water Sea Rose is een zeer aangename, licht oriëntaalse geur die de geurbeleving opent met de bloemige noten van viooltjes en de lichte, fruitige frisheid van nashi peren in de topnoot. Het bloemenboeket van lieflijke pioenroos en elegante fresia geeft de geur een prachtige vrouwelijkheid en delicatesse.

De basisnoot maakt de geur compleet met zijn sensuele en warme houtachtige accenten van muskus en cederhout. Cool Water Sea Rose creëert een stralende harmonie tussen de vrouwelijkheid van een vrouw en haar relatie met de zee. De delicate, sprankelend frisse rozengeur Cool Water Sea Rose met een vleugje zee verrijkt de zomerervaring van elke vrouw.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Cool Water Sea Rose met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Seneiver
Nieuwe geur

Een heerlijk geurtje. Ik kende het nog niet maar het is zeker een aanrader. Zowel voor overdag als 's avonds. Past bij elke gelegenheid en verveelt nooit.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Davidoff Cool Water Sea Rose in vergelijking met de SRP