Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-72%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een sterke geur voor sterke mannen: in overeenstemming met zijn naam komt de krachtige Davidoff Champion in een fles in de vorm van een halter.

De frisse, citrusachtige geurcompositie is gecreëerd voor mannen die precies weten wat hun doelen zijn en hoe ze die moeten bereiken. Kampioenen die naar de sterren reiken.

Davidoff Champion goedkoop kopen

De geur +

Davidoff Champion, de frisse, citrusachtige geur voor mannen

Davidoff Champion is de allernieuwste mannengeur van Davidoff en werd pas in augustus 2010 uitgebracht. Het concept achter de houtachtige, aromatische eau de toilette is simpel: Davidoff Champion is een geur voor echte mannen, mannen die weten wat ze willen en dat met alle middelen proberen te bereiken. Davidoff Champion is, zoals de naam al zegt, een geur voor echte kampioenen.

De kracht en sterkte die dit vraagt komt ook terug in de geurcompositie, die zich heel sterk richt op de typisch mannelijke aroma's. De Eau de Toilette Davidoff Champion opent met een verfrissende en lichte topnoot van bergamot en citroensmaken. In het hart van de geur ontvouwt zich een aromatisch en kruidig geurduo van wrange galbanumhars en kruidige salie.

Davidoff Champion wordt afgerond met een basisnoot van mannelijk, kruidig cederhout en een natuurlijke groene eikenmosnoot. Een combinatie die de geur net dat beetje extra geeft en hem onmiskenbaar maakt.

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
Galbanum
Scharlei
Basisnoten:
Eikenmos
Ceder
Parfümeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Champion met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Wherinew
Davidoff

Davidoff Champion is een goede opvolger van Cool Water. Na een paar in mijn ogen mislukte opvolgers, is dit eindelijk een waardige opvolger!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Davidoff Champion in vergelijking met de SRP