Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-75%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur voor echte gokkers: de zoete en houtachtige Davidoff The Game is net zo opwindend als een spelletje roulette of poker - pure sensatie, volledig zonder risico en toch zo aantrekkelijk.

Bernard Ellena creëerde een geurcompositie die opent met een interessante topnoot van gin-fizz en jeneverbes. Kostbare houtsoorten, iris en ebbenhout zijn verdere noten van deze fascinerende geur.

Davidoff The Game goedkoop kopen

De geur +

Davidoff The Game, de houtachtig-zoete mannengeur

De mannengeur Davidoff The Game is sinds 2012 op de markt. De Eau de Toilette laat zijn drager de spannende geurwerelden van een wilde pokeravond olfactorisch beleven.

De topnoot die de geur opent, roept het opwindende gevoel op van het winnen van een pokerspel. De complementaire en overlappende geurelementen van jeneverbes en jeneverbes hebben een stimulerend en opwekkend effect. Beide componenten zetten pikante geuraccenten en stralen een frisheid uit die blijft hangen. De matte en droog ogende geurcomponenten in het hart van de eau de toilette gaan de revitaliserende geurelementen van de topnoot tegen. De poederachtige geur van iris, die doet denken aan gekookte wortelen en het aardse uiterlijk, combineert met de kruidige aroma's van kostbare houtsoorten om een harmonieus parfumakkoord te creëren. De contrasterende geurnuances van de top- en hartnoten geven de eau de toilette zijn opwindend karakter. De geur wordt afgerond door de exotische houtachtige, rokerige geurcomponenten van ebbenhout, die associaties oproepen met teer en asfalt.

Dankzij het samenspel van verkwikkende, poederachtige en houtachtige geurelementen, vangt Davidoff The Game het de geuren die een spelletje poker omringen.

Kopnoten:
jeneverbeslag
Jeneverbes
Hartnoten:
edelhoutsoorten
Iris
Basisnoten:
ebbenhout
Parfumeur:
Bernard Ellena
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff The Game met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Curn1967
Super!

Heb na jarenlang gebruik van Cool Water een alternatief gezocht, en gevonden! The Game is een zeer frisse, mannelijke geur die heel elegant ruikt. De fles is ook super!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Davidoff The Game in vergelijking met de SRP