Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-73%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zo wild als de natuur - dat is waar Davidoff Adventure voor staat. De mannengeur roept herinneringen op aan avonturen in de wildernis. Het houtachtig-kruidige parfum straalt het aura uit van de eenzame reiziger die de elementen trotseert.

Terwijl cederhout doet denken aan het boslandschap, hebben vetiver en muskus ook een nauwe band met het buitenleven en zijn geurwereld. Samen zijn ze zeer mannelijk en hun warmte zorgt voor een balans met het kruidige boeket.

Davidoff Adventure goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Een aromatisch parfum voor avonturiers - de geur van Davidoff Adventure

Diverse houtsoorten, aromatische kruiden en geselecteerde vruchtenextracten ontmoeten elkaar bij Davidoff Adventure. Wild als natuur, de geur wordt verondersteld voor adventure-loving gentlemen. De prelude is spray en verfrissend, net als de heldere lucht op de berg. Citrusvruchten van kalk, Bergamot en Mandarijn worden aangevuld met peper en theebladeren. Dit geeft een revitaliserende start, voordat er nog meer specerijen aan het hart worden toegevoegd. Pimento en sesamzaad produceren een bepaalde scherpte en zorgen voor meer pep.

Het motief van de avonturier en de avontuurlijke man wordt voortgezet in Basis van parfum. Terwijl cederhout doet denken aan het boslandschap, hebben Vetiver en musk ook een nauwe band met de natuur en haar geurenwereld. Samen zijn ze zeer masculien en hun warmte brengt het pittige boeket in balans. Davidoff Adventure transporteert de zintuigen naar de door de natuur, ook als ze in het dagelijks leven en de stad gedragen worden.

fresh en fruitige noten, zoals vaak in sportgeuren, combineren met langdurige nuances van elegante houtsoorten. De geur van de mannen is een perfecte mix van lichte en voorbijgaande eau de toilettes en elegante avondgeuren. Het is voor moderne avonturiers die de grote stadsjungle nooit uit het oog verliezen, niet alleen in de wildernis, maar ook in het doolhof van de stedelijke jungle.

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Peper
Mandarijn
Thee
Hartnoten:
Oiment
sesam
Basisnoten:
Vetiver
muskus
Ceder
Parfumeur:
Antoine Lie
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Adventure met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van l
de beste herengeur

deze herengeur is uniek. het een geur die je uit duizende kunt herkennen. heerlijk mannelijk zonder dat het overdreven is. hij blijft lang op het lichaam zitten en je kan het dagen later nog in een overhemd herkennen. een echte aanrader.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Davidoff Adventure in vergelijking met de SRP