Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-74%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het alternatief voor de klassieker Cool Water: Het kruidige oosterse Davidoff Hot Water is een geur die een man gemakkelijk kan verbranden.

In het hart domineert het kruidige paprikapoeder het vurige parfum dat, in overeenstemming met de naam, in een felrode fles wordt gepresenteerd.

Een extreem warme en sensuele geur met een enorme verleidingskracht.

Davidoff Hot Water goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Davidoff Heet Water, de kruidige geur van de oosterse mannen.

Ten jaar na de lancering van de Davidoff klassieker Cool Water, stuurt Davidoff zijn heetste geur Davidoff Hot Water naar de markt. Terwijl koel water de koude verleiding was, maakt warm water de lucht kraken. Een ensemble van oosterse en kruidige noten verleidt en bedwelmt evenzeer. Hot Water sproeit erotiek en sensualiteit en maakt de drager tot de man van het Jaar.

Davidoff Hot Water is een parfum van een man met een magische uitstraling en pure passie. Oriëntale en kruidige nuances excite en verlangend. Het parfum combineert energie en een natuurlijk instinct. Vers, kruidig en erotisch, dit is de nieuwe geur in de mannenwereld. Zijn koele broer Cool Water kreeg een serieuze tegenstander, het hete water. De basisnoot van de extracten van de Stoerax- en benzoëbomen is de opmaat naar de geurbeleving. De ronde gaat verder met de hartslag met Paprika, pimento en patchouli. De topnoot wordt gekenmerkt door absin de rode basilicum. Het resultaat is een alomvattend erotiek die de wens wekt.

Kopnoten:
Basilicum
alsem
Hartnoten:
paprika
Patchoeli
Basisnoten:
Styrax
Tonkaboon
Parfumeur:
Domitille Michalon-Bertier, Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Hot Water met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Shationce
heerlijke kruidige geur

Als Davidoff-fan - mijn favoriet is Zino - heb ik na Adventure iets sterkers gezocht en dat heb ik in Hot Water gevonden. Heerlijke kruidige geur, houdt lang.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Davidoff Hot Water in vergelijking met de SRP