Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-75%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De tegenpool van het klassieke Cool Water: het kruidige, oriëntaalse Davidoff Hot Water is een geur die een man gemakkelijk kan verbranden.

Kruidige paprika domineert het hart van dit vurige parfum, dat wordt gepresenteerd in een felrode flacon in overeenstemming met zijn naam.

Een uitgesproken hete en sensuele geur met een enorme verleidingskracht.

Davidoff Hot Water goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Davidoff Hot Water, de kruidig-oriëntaalse mannengeur

Tien jaar na de lancering van de Davidoff klassieker Cool Water, lanceert Davidoff zijn heetste geur Davidoff Hot Water. Als Cool Water de koude verleiding was, dan laat Hot Water de lucht knetteren. Een ensemble van oriëntaalse en kruidige noten verleidt en bedwelmt in gelijke mate. Hot Water straalt erotiek en sensualiteit uit en maakt de drager ervan de man van het jaar.

Davidoff Hot Water is een mannenparfum met een magisch charisma en pure passie. Oosterse en kruidige nuances prikkelen en wekken verlangen op. De geur combineert energie en een natuurlijk instinct. Fris, kruidig en erotiserend, dit is de nieuwe geur voor mannen. Zijn koele broertje Cool Water heeft een serieuze tegenstander gekregen, Hot Water. De basisnoot van stoerax- en benzoëboomextracten is de opmaat naar de geurbeleving. De rondedans gaat verder met hartnoten van paprika, piment en patchoeli. De topnoot wordt gekenmerkt door absint en rode basilicum. Het resultaat is een allesomvattende erotiek die het verlangen opwekt.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Domitille Michalon-Bertier, Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Hot Water met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Shationce
heerlijke kruidige geur

Als Davidoff-fan - mijn favoriet is Zino - heb ik na Adventure iets sterkers gezocht en dat heb ik in Hot Water gevonden. Heerlijke kruidige geur, houdt lang.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Davidoff Hot Water in vergelijking met de SRP