Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-61%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een klassieker uit de jaren 1970 wordt opnieuw geïnterpreteerd: De kruidige, houtachtige Aigner No. 1 werd in 2012 opnieuw uitgebracht en heeft sindsdien een nieuwe generatie mannen voor zich weten te winnen.

Bergamot, dragon en peper openen de geur in de topnoot. Naast kaneel en gember verschijnt roosgeranium in het hart, voordat onder andere labdanum, muskus en cederhout No. 1 afsluiten.

Aigner No. 1 goedkoop kopen

De geur +

Nr. aigner 1, de pikante, pittige mannengeur

Aigner nr. 1 is geen nieuwe creatie, maar een herinterpretatie van een geur die al in de jaren zeventig gevierd werd, maar die op dat moment "Etienne Aigner No."werd genoemd. 1" dragen. Het is verkrijgbaar in diverse varianten zoals "Sport","Intense" en "Oud", die allemaal gebaseerd zijn op de basisversie. Dit is taart en mannelijk en al bij de top noot van cederhout, Bergamot en paprika' s stroomt de mannelijkheid in elke porie voor de eveneens tandbodem en hartnoten met frankincense, vetiver, oud en gember over te nemen.

De enige contrapunten zijn cinnamon en geranium, die een licht fris en kruidig nuance hebben. Nr. aigner 1 is onderscheidend, maar niet opdringerig, daarom kan het gebruikt worden als zakelijke geur, maar is het ook ideaal voor lange nachten in het casino of de gezellige hoekkroeg. Door de zware oliën blijft het voor een zeer lange tijd, vaak zelfs de volgende dag.

Het ontwerp flacon is eenvoudig en bijna simpel. Er zijn duidelijk gedefinieerde vormen en bijna uitsluitend rechte hoeken. Alleen de verchroomde verstuiver met het hoefijzerlogo en de opdruk erop suggereren dat u een hoogwaardig product in uw handen heeft. Het ontwerp van de flessen werd overgenomen door Sotano Studios, en de nieuwe interpretatie werd gecreëerd door de topparfumeurs Pierre Wargnye en Rosendo Mateu.

Kopnoten:
Bergamot
Estragon
Peper
cederblad
Hartnoten:
Geranium
Gember
Kaneel
Basisnoten:
Labdanum
muskus
Oud
Sandelhout
Vetiver
Wierook
Ceder
Parfumeur:
Designer Parfums
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten