Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-48%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aigner Initial

uitverkocht producten +

De geur +

Aigner Initial: Aquatic Fresh for Men

In mei 2021 introduceert het label Aigner de mannengeur Initial. Het is aquatisch en citrusachtig, werd ontworpen door Barbara Wittig en is zowel als eau de toilette en als parfum verkrijgbaar.

De lichte zomerse eau de toilette Aigner Initial heeft topnoten van rode grapefruit, witte peper, iris en Cosmic Crisp appels. In de hartnoten komt gewone strandlila voor, samen met iris, roosgeranium en patchoeli. Amberhout introduceert de basis en voegt zich bij drijfhout, witte muskus en sandelhout.

De frisse start maakt Aigner Initial gewoon perfect voor alle warme dagen van het jaar en inspireert ook 's avonds in een casual strand- of rooftopbar. Want de Eau de Toilette ontwikkelt een prachtig, elegant, maar niet overdreven mannelijk charisma dat gewoonweg prachtig is. Aigner Initial bewijst dat frisheid en mannelijkheid perfect samengaan. De casual-casual geur van de eau de toilette past perfect in de stad, want hoewel hij duidelijk waarneembaar is, dringt hij zich niet op en is zelfs niet overheersend. Het mannenparfum Aigner Initial maakt de start, komt binnen en mag dan blijven met plezier. Omdat het precies goed is voor alle mannen die er verzorgd uit willen zien en de voorkeur geven aan een nonchalante en toch eenvoudige, elegante geur.

Kopnoten:
rode grapefruit
Cosmic Crisp Apple
Gember
witte peper
Hartnoten:
gewone strandlila
roosgeranium
Iris
Patchoeli
Basisnoten:
drijfhout
Sandelhout
witte muskus
amberhout
Parfumeur:
Barbara Wittig
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten