Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-61%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aigner No. 1 Platinum

uitverkocht producten +

De geur +

Aigner nr. 1 Platina is een bijzonder langdurige geur uit de populaire Aigner No. 1 reeks. Het is niet voor niets dat het de naam draagt van het meest stabiele en edele metaal: platina. De kenmerkende, mannelijke geur maakt de zelfbewuste man van de wereld vleiend en omringt hem met een zeer bijzondere elegantie. De kruidige frisheid van Aigner No. 1. Platinum wordt uniek gecombineerd met warme mediterrane nuances. De houtige basisnoot geeft de geur een adembenemende diepte.

De preludeert op Aigner No. 1 Platina vormt de fruitige en frisse topnoot van sappige mandarijn, bergamot en kruidige muntbladeren. In het hart van de krachtige Eau de Toilette ontvouwt zich een zeer bijzondere hotheid van zwarte peper en koriander, die wordt geabsorbeerd door de kruidige warmte van kardemom. Aigner Nr. vindt een succesvolle afronding. 1 Platina in Basis van Crystal Amber, exotische houtsoorten, kasjmieran en muskus.

Aigner No. 1 Platinum is een krachtig geurende, geurige eau de toilette die de andere geuren van de Aigner No combineert. 1. serie is in geen enkel opzicht inferieur. Het staat voor kracht en succes en maakt elke man iets heel bijzonders.

Kopnoten:
Mandarijn
Bergamot
maritieme geuren
muntblad
Hartnoten:
Kardemom
Koriander
Zwarte Peper
Basisnoten:
kristal-amber
cashmeran
exotisch hout
muskus
Parfumeur:
Designer Parfums
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten