Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aigner True Icon

De geur +

Aigner True Icon: het ware icoon

De vrouwengeur van Aigner behoort tot de oosterse geurenfamilie, het heeft zowel kruidige en fruitige als bloemige en houtachtige nuances. De moderne en elegante geursamenstelling is in de traditie van het huis, maar is opnieuw gedefinieerd. De oudste geurcreatie werd gelanceerd in 1963, Aigner True Icon 2020.

Het eau de parfum heeft een onweerstaanbare verleidelijke geur en maakt van elke drager een geuricoon. De opening van Aigner True Icon wordt overgenomen door sappige zwarte bessen en aromatische korianderzaadjes. De bessen zijn intens fruitig en verspreiden een sprankelende exotische noot. De korianderzaadjes ruiken naar bloesemhoning, cederhout en peper en vrolijken de stemming op. De hartnoot wordt gedomineerd door bloemige tonen van roos en iris, gekruid met saffraan. Iris combineert zijn aangenaam frisse, bloemige en kruidige geur tot een akkoord met delicaat zoete, sensuele roos, gestimuleerd en verlevendigd door kruidige saffraan. Een harmonieus aura van vriendelijkheid en vertrouwen verspreidt de basisnoot. Het vult sensuele muskus aan met zoete patchoeli en warme vanille, waarbij de rokerige, houtachtige oud een mystieke rol speelt.

Aigner True Icon is een niet alledaagse geur met een bovengemiddelde duurzaamheid. Het is geschikt voor romantische dames voor speciale gelegenheden of is gereserveerd om 's avonds uit te gaan.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
korianderzaden
Hartnoten:
Safran
Iris
Roos
Basisnoten:
Patchoeli
Oud
muskus
vanille
Parfumeur:
Julie Pluchet
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten