Geen resultaten resultaat: resultaten:

Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood

De geur +

Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood: Een bekroonde geur met fascinerende charme

Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood is een fascinerende hout-kruidige uniseksgeur uit het jaar 2014, die in 2015 de Art and Olfaction Award won.

Het samenspel van de fijnste kruidenaroma's van het Oosten met frisse en houtachtige noten maakt de compositie onweerstaanbaar elegant en karaktervol. Zelfs de opening is indrukwekkend. Fijn gekruide alsemgeur van Davana, rokerige noten van kostbare elemihars, saffraan, nootmuskaat, kruidnagel en de betoverende geur van balsemspar domineren de topnoot. Sappige bergamot uit Calabrië zorgt voor een sprankelende frisheid.

De hartnoot voegt de subtiele bloemengeur van de dauwachtige Damascusroos toe. Waardevolle essences van oud, die momenteel worden afgewogen met goud, geven het parfum een magische sensualiteit. Accenten van kaneel en zwarte peper vervolgen de kruidenakkoorden van de bovenste noot.

De basisnoot geeft veel elegantie en karakter. Sandelhout, Virginia ceder, cypriol en zachte zwarte muskus flirten met aromatische tonen van patchoeli en vetiver uit Haïti.

De geparfumeerde schatten van oosterse kruiden in combinatie met de pittigheid van bergamot en de elegante sensualiteit van davana en muskus zorgen voor een betoverende geurbeleving. De kruidige nuances Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood worden bijzonder karakteristiek en fascinerend door de edele houtakkoorden. Hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten maken de geur aangenaam intens en langdurig.

Kopnoten:
Bergamot
Elemihars hars
Davana
Safran
Kruidnagel
Muskaat
Balsemspar
Hartnoten:
Damast roos
Kaneel
Zwarte Peper
Oud
Basisnoten:
Patchoeli
Haïtiaanse vetiver
Sandelhout
Virginia ceder
Cypriol
Zwarte musk

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 172
toepassen