Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur die een glimlach op je gezicht tovert: de citrusachtige frisheid Acca Kappa Green Mandarin is als een zacht briesje dat niet alleen de reukzin aanspreekt, maar ook mannen en vrouwen naar de Middellandse Zee brengt. Een zomerse, frisse geur die herinneringen aan zonnige dagen oproept.

Acca Kappa Green Mandarin kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een licht briesje voor dames en heren: Acca Kappa Green Mandarin

De geur Acca Kappa Kappa Green Mandarijn dateert uit 2013 en is gecreëerd voor mannen en vrouwen . Het presenteert zich met verse en citroenachtige aroma' s. De kop begint met een samenstelling van zoete oranje, sappige mandarijn, bittere citroen en sprankelende bergamot. Het hart toont met precious roos en fijne jasmijn van een bloemzijde. Acca Kappa Green Mandarin wordt afgerond met een sensuele basis van intense muskus. Het geeft de geur een lang houdbaar en onvergetelijk karakter.

Dit parfum is een zeer heldere creatie met bloemige invloeden. De geur Acca Kappa Green Mandarin bevat ook eetbare essentiële oliën. De sterke expressie wordt gegeven door de eindvoet, die als een onzichtbare metgezel betrouwbaar aan de zijkant van de drager blijft hangen. Acca Kappa Groen mandarijn geeft huidverfrissing en lichtheid. Zuiver zonlicht ontvouwt zich in deze geur, omdat de kostbare en luxueuze ingrediënten het lichaam verfrissen en het geheel nieuwe energie geven.

De vierde generatie van de fabrikant zorgt ervoor dat zijn geuren elke dag vele mensen vergezellen. Acca Kappa Kappa Green Mandarin geeft ook een lichte bries die alleen in Italiaanse parfums te vinden is. Het parfum bederft de zintuigen van mannen en vrouwen, omdat het alleen natuurlijke smaken bevat die met de innovatieve formule een heerlijk parfum worden. Acca Kappa Kappa Green Mandarin is dan ook een parfum dat zowel overdag als's avonds geschikt is.

Kopnoten:
Sinaasappel
Mandarijn
Citroen
Bergamot
Hartnoten:
Jasmijn
Roos
Basisnoten:
muskus
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 445
toepassen
vandaag tot-37%1