Geen resultaten resultaat: resultaten:

Acca Kappa Myscent 150

De geur +

Acca Kappa Myscent 150 - een geur die de stilte zichtbaar maakt

Acca Kappa Myscent 150 werd gelanceerd in 2019. De uniseksgeur behoort tot de romige en rokerige geurfamilie.

Het opent in de topnoot met verse bergamot. Wierook en irisbeton in de hartnoot zorgen voor een mysterieuze, zelfs fascinerende geursluier. Vetiver, benzoë, vanille en amber in de basisnoot leiden dan tot een echt fenomeen in het algemeen:

Zelden is een geur zo eenvoudig beschreven en geprikkeld. in alle seizoenen geeft het zijn drager een gecultiveerde noot. ookAcca Kappa Myscent 150 lijkt het passend op elk moment van de dag en bij elke gelegenheid. Deze geur is zowel geschikt voor sport als voor sociale gelegenheden of op kantoor. Dit is ook te danken aan de ingehouden sillage, die de geur een extra adellijke uitstraling geeft. Bovendien werd de wierooknoot zo gebruikt dat hij slechts op mysterieuze wijze doorschemert. Acca Kappa Myscent 150 de handtekening van de geur is niet gebaseerd op spontane inspiratie, maar op een lange, zorgvuldig geplande ontwikkeling.

Elisa Gera Krüll, de vierde generatie van de ACCA KAPPA-familie die het bedrijf leidt, hecht grote waarde aan duurzame en hoogwaardige materialen. Verre van alle extremen is de filosofie van het beroemde huis. Grondstoffen uit de hele wereld zorgen voor een constant hoge productkwaliteit vanaf het eerste uur.

Kopnoten:
Bergamot
Hartnoten:
Wierook
IRIS beton
Basisnoten:
Vetiver
Benzoëzuur
vanille
Ambra

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 172
toepassen