Geen resultaten resultaat: resultaten:

Abercrombie & Fitch First Instinct Woman

De geur +

Abercrombie & Fitch First Instinct Woman: De magische magie van magische aantrekking

Een onschadelijk uiterlijk dat plotseling hypnotiserend overkomt; Een vluchtig tintje dat elektrificerend aanvoelt - het is een magisch moment wanneer twee mensen zich bewust worden van hun wederzijdse aantrekkingskracht vanuit de blauwe lucht. Abercrombie & Fitch First Instinct Woman legt de magie van dit spontane gevoel van samenhorigheidsgevoel vast. Een geur zoals de tinteling in de liefde in je buik en het onstuimige verlangen om de hele wereld te omarmen.

Sun-kused magnolia, licht citroenpompelmoes en zoete en bittere passievrucht zetten dit sprankelende accent in de topnoot, die zo heerlijk euforisch is. Kruidige sinaasappelbloesems en fijne vlinder-orchidee rechtvaardigen de onweerstaanbare charme van de hartnoot. De sensuele verleiding gaat gepaard met een basisnoot van rokerig amber en zoete tonkabonen met een vleugje karamel.

Abercrombie & Fitch First Instinct Woman is "een geur om verliefd te worden op". Maar het is geen parfum dat exclusief voor liefhebbers is gereserveerd. Het eerste instinct staat ook voor de spontaniteit van het handelen vanuit de maag op een bepaald moment. De F Frau, die er vertrouwen in heeft om van tijd tot tijd een plotselinge impuls te volgen, hart en gevoel te laten beslissen, zal net als Abercrombie & Fitch First Instinct Woman zijn.

Kopnoten
Magnolia
Grapefruit Peel
Passievrucht
Hartnoten
Sinaasappelbloesem
Orchidee
Basisnoten
Tonkaboon
Amber

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-58%