Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-57%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De lieve Abercrombie & Fitch First Instinct Woman richt zich tot jou die vaker je spontane impulsen wil volgen en jezelf wil laten drijven. Maar deze spontaniteit is moeilijk, vooral in liefdeszaken.

Moet ik hem of haar benaderen of zet ik mezelf voor gek? Als we het niet proberen, komen we er nooit achter.

Abercrombie & Fitch First Instinct Woman goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Abercrombie & Fitch First Instinct Woman: De magische magie van magische aantrekking

Een onschadelijk uiterlijk dat plotseling hypnotiserend overkomt; Een vluchtig tintje dat elektrificerend aanvoelt - het is een magisch moment wanneer twee mensen zich bewust worden van hun wederzijdse aantrekkingskracht vanuit de blauwe lucht. Abercrombie & Fitch First Instinct Woman legt de magie van dit spontane gevoel van samenhorigheidsgevoel vast. Een geur zoals de tinteling in de liefde in je buik en het onstuimige verlangen om de hele wereld te omarmen.

Sun-kused magnolia, licht citroenpompelmoes en zoete en bittere passievrucht zetten dit sprankelende accent in de topnoot, die zo heerlijk euforisch is. Kruidige sinaasappelbloesems en fijne vlinder-orchidee rechtvaardigen de onweerstaanbare charme van de hartnoot. De sensuele verleiding gaat gepaard met een basisnoot van rokerig amber en zoete tonkabonen met een vleugje karamel.

Abercrombie & Fitch First Instinct Woman is "een geur om verliefd te worden op". Maar het is geen parfum dat exclusief voor liefhebbers is gereserveerd. Het eerste instinct staat ook voor de spontaniteit van het handelen vanuit de maag op een bepaald moment. De F Frau, die er vertrouwen in heeft om van tijd tot tijd een plotselinge impuls te volgen, hart en gevoel te laten beslissen, zal net als Abercrombie & Fitch First Instinct Woman zijn.

Kopnoten:
Magnolia
grapefruitschil
Passievrucht
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Orchidee
Basisnoten:
Tonkaboon
Amber
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten