Geen resultaten resultaat: resultaten:

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Man

De geur +

Stedelijke mannelijkheid: First Instinct Blue Man

Opvallende mannelijkheid, intense frisheid en een gevoel van grenzeloze vrijheid - dat is waar het allemaal om Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Man draait. De mannengeur, die in 2018 werd gelanceerd, is een naadloze aanvulling op het assortiment geuren van het merk, die als geen ander staan voor urban lifestyle en moderne mannenmodeFirst Instinct Blue Man . Abercrombie & Fitch

De topnoot ademt de aroma's van verse appel, pittige kardemom en fruitige bergamot. Peper en lavendel spelen in de hartnoot, aangevuld met een vleugje rozemarijn. Typisch mannelijk is Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Man in de basisnoot. Hier ontmoeten tonkabonen en ambergris elkaar. De gehele geurcreatie wordt afgerond met warm sandelhout, dat zich bijzonder aromatisch over de huid verspreidt.

First Instinct Blue Man De onweerstaanbare combinatie van fris en warm, bitter en fruitig maakt van deze geur een parfum voor elk seizoen, elke gelegenheid en perfect voor mannen van alle leeftijden. Abercrombie & Fitch Opnieuw presenteert de moderne mannelijkheid zich precies zoals het hoort: krachtig, zelfverzekerd en stijlvol.

Kopnoten
Bergamot
Kardemom
Appel
Hartnoten
Lavendel
Roosmarijn
Peper
Basisnoten
Tonkaboon
Ambra
Sandelhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-54%