Geen resultaten resultaat: resultaten:

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Woman

De geur +

De frisheid van de zomer

First Instinct Blue Woman is een parfum van het Amerikaanse cultlabel Abercrombie & Fitch dat in 2018 zijn debuut maakte op de parfummarkt. De lichte, gourmandy-kruidige zomergeur waait de hele dag door met maritieme noten en geeft haar een licht gevoel van vakantie aan zee, zelfs in de stedelijke jungle.

De topnoot van bergamot, bramen en maritieme noten ontvoeren de drager op het strand al vanaf de eerste keer spuiten. De lichte bries maakt langzaam plaats voor een zeer langdurige bloemige, frisse hartnoot van jasmijn, abrikoos en pioenroos. Na meer dan een uur ontvouwt zich eindelijk de zachte basisnoot van patchoeli, vanille en sandelhout, maar zelfs in de zomer ruikt het licht en levendig.

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Woman is een geur die de dagelijkse test moeiteloos doorstaat. Op kantoor, in de winkels of voor een zomerse wandeling, hij streelt zijn drager altijd met een zacht fris douchegevoel. De maritieme notities maken vakantiedromen in het dagelijks leven mogelijk en brengen mooie herinneringen terug tot leven. Ze leggen frisse accenten zonder opdringerig te zijn. Zo past het parfum zich perfect aan een actief dagelijks leven aan. De geur staat voor dames van alle leeftijden, het onderstreept de frisheid van jonge vrouwen en laat oudere dames jeugdig stralen. Een zomergeur voor elke gelegenheid.

Kopnoten
Bergamot
Braambes
Maritieme notities
Hartnoten
Jasmijn
Abrikoos
Pinksterroos
Basisnoten
Patchoeli
vanille
Sandelhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-57%