Geen resultaten resultaat: resultaten:

Abercrombie & Fitch First Instinct Man

De geur +

Abercrombie & Fitch First Instinct Man: Een jeugdig mannelijke geur.

De moderne geur Abercrombie & Fitch First Instinct Man is een eerbetoon aan de jeugd. Jongeren en hartsjongeren kunnen deze geur dragen bij elke gelegenheid van het leven in de stedelijke jungle. De onopvallende frisheid zorgt voor een mooi figuur, zowel op kantoor als op het after-work party. De geur, die na de training wordt gespoten, werkt als een kleine douche ertussenin en kan een groot deel bijdragen aan het dagelijkse gevoel van welzijn op warme dagen.

De topnoot van exotische kiwano en pittige gin tonic doet de geest herleven en geeft de drager van de Abercrombie & Fitch First Instinct Man een jeugdige noot die perfect past bij het moderne, hippe imago van Abercrombie & Fitch. Een hart van Szechuan peper, violet blad en citrusnoten bouwt hierop voort, waardoor de geur een frisse, vrolijke kant krijgt. Met een geaarde basis van suède, muskus en amber is de mannelijke kant van de drager onderstreept.

De typische doelgroep van Abercrombie & Fitch zijn moderne, hippe, goed uitziende mannen en vrouwen die deze geur kunnen gebruiken om hun zelfvertrouwen te onderstrepen. Abercrombie & Fitch First Instinct Man is een geur die zowel fascinerend als verslavend is.

Kopnoten
Gin en tonic
Kiwano
Hartnoten
Szechuan peper
Viooltjesblad
Zitrische notities
Basisnoten
Suède lederen musk
Amber

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-74%