Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-74%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Volgen van het eerste instinct: De aantrekkingskracht tussen twee mensen is vaak moeilijk om in woorden te vangen. Een blik, een glimlach, een lichte touch: Abercrombie & Fitch First Instinct viert deze eerste momenten van een flirt die zich kan ontwikkelen tot een potentiële liefde.

First Instinct One is zo magnetisch als deze attractie en zo verslavend als in liefde.

Abercrombie & Fitch First Instinct Man goedkoop kopen

De geur +

Abercrombie & Fitch First Instinct Man: Een jeugdig mannelijke geur.

De moderne geur Abercrombie & Fitch First Instinct Man is een eerbetoon aan de jeugd. Jonge mensen en mensen met een jong hart kunnen deze geur dragen bij elke gelegenheid van het leven in de stadsjungle. De onopvallende frisheid slaat zowel op kantoor als op de after-work party een goed figuur. Als je de geur na een training opdoet, werkt het als een kleine douche tussendoor en kan het een grote bijdrage leveren om je de hele dag goed te voelen op warme dagen.

Topnoten van exotische kiwano en pittige gin en tonic versterken de geest en geven je een jeugdige vibe die helemaal past bij het moderne, hippe imago van het huis Abercrombie & Fitch. Hierop voortbouwend is een hartnoot van Szechuan peper, viooltjesblad en citrusnoten die de geur een frisse, vrolijke kant geven. Een basis van suède, musk en amber onderstreept de mannelijke kant van de drager.

De typische Abercrombie & Fitch doelgroep zijn moderne, hippe, goed uitziende mannen en vrouwen die hun zelfvertrouwen uitstekend kunnen onderstrepen met deze geur. Abercrombie & Fitch First Instinct Man is een geur die tegelijkertijd fascinerend en verslavend is.

Kopnoten:
gin tonic
kiwano
Hartnoten:
Szechuanpeper
Viooltjesblad
citrusgeuren
Basisnoten:
suède-muskus
Amber
Parfumeur:
Philippe Romano
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Abercrombie & Fitch First Instinct Man in vergelijking met de SRP