Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Abercrombie & Fitch Authentic Man

De geur +

Abercrombie & Fitch Authentic Man Jouw geur voor een gratis generati

Gecreëerd door de Franse meesterparfumeur Clement Gavarry, heeft Abercrombie & Fitch in 2019 Authentic Man uitgebracht: De geur van een generatie die alle conventies overboord gooit om vrij te denken en te leven. Diversiteit in plaats van uitsluiting, vrijheid in plaats van egoïsme, transparantie in plaats van mediahype zijn hun spelregels Ze geven vorm aan Authentic Man zoals Abercrombie & Fitch zelf. Want het label, dat nu 127 jaar bestaat, ziet zichzelf, net als zijn nieuwe signatuurgeur, als een boodschapper voor zelfvertrouwen en compromisloosheid.

Net zo uniek als deze uitspraak is de formule van zijn Abercrombie & Fitch Authentic Man. De aromatische, frisse mannengeur ontleent zijn heldere, tijdloze timbre aan een frisse twist van grapefruit, bergamot en roze peper in de topnoot. Scharlei, lavendel en natuurlijke gemberolie vormen samen de intens frisse hartnoot. In de basis ronden suède nuances, helderhout en cederhout de citrus-houtachtige compositie af.

Dit houtachtige parfum is gecreëerd voor jeugdige individualisten die avontuurlijk en vol verve zijn. Het pittige, wrange boeket is door zijn lichtheid geschikt voor dagelijks gebruik, maar kan ook speciale gelegenheden begeleiden. Tegelijkertijd heeft Abercrombie & Fitch de partnergeur Authentic Woman gelanceerd voor vrouwen die staan voor hun individualiteit. Het staat voor de waarden van liefde en eerlijkheid met fruitige topnoten, delicate bloemenakkoorden en elegante muskusnoten.

Kopnoten:
Grapefruit
Bergamot
Zwarte Peper
Hartnoten:
Gember
Scharlei
Lavendel
Basisnoten:
clearwood
Suède
witte muskus
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten