Geen resultaten resultaat: resultaten:

Abercrombie & Fitch Authentic Man

De geur +

Abercrombie & Fitch Authentic Man De geur van een vrije generatie

Gemaakt door de Franse meester parfumeur Clement Gavarry, heeft Abercrombie & Fitch 2019 Authentic Man uitgegeven: De geur van een generatie die alle conventies overboord gooit om vrij te denken en te leven. Diversiteit in plaats van uitsluiting, vrijheid in plaats van egoïsme, transparantie in plaats van een mediahype zijn hun Authentic Man spelregels. Abercrombie & Fitch Want het label, dat nu 127 jaar oud is, ziet zichzelf, net als zijn nieuwe kenmerkende geur, als een boodschapper van zelfvertrouwen en compromisloos.

Net zo uniek als deze uitspraak is het recept van zijn Abercrombie & Fitch Authentic Man . De aromatisch-frisse mannengeur ontleent zijn heldere, tijdloze timbre aan een frisse draai van grapefruit, bergamot en roze peper in de topnoot. Clary sage, lavendel en natuurlijke gemberolie verenigen zich tot een intens frisse hartnoot. In de basis ronden suède nuances, helder hout en cederhout de citroenhouten compositie af.

Deze houtachtige geur is gemaakt voor jonge individualisten die avontuurlijk en vol verve zijn. Het pikante en pittige boeket is door zijn lichtheid geschikt voor dagelijks gebruik, maar kan ook bij speciale gelegenheden worden gebruikt. Tegelijkertijd heeft de partnerparfum Authentic Woman Abercrombie & Fitch uitgegeven voor vrouwen die staan voor hun individualiteit. Het staat voor de waarden van liefde en eerlijkheid met fruitige topnoten, delicate bloemige akkoorden en elegante muskusnoten.

Kopnoten:
Grapefruit
Bergamot
Zwarte Peper
Hartnoten:
Gember
Scharlei
Lavendel
Basisnoten:
Clearwood
Suède
White musk

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten