Geen resultaten resultaat: resultaten:

Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer

De geur +

Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer Vrolijk en verleidelijk : Vreugdevol en verleidelijk

Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer weerspiegelt de facetten van een vrouw die haar inspiratie volgt en wiens levensvreugde overweldigend is. Het stralende romige boeket is een zorgeloos samenspel van verkwikkende akkoorden: luchtige en peperige essences openen de geur, gevolgd door zachtjes stimulerende witte bloemenkoorden. Rustend op een sensuele, kruidige geur, dompelen Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer jonge en jonge vrouwen zich onder in een aura van stralende sensualiteit.

De lichte Floriental geur van het Amerikaanse Abercrombie & Fitch modemerk opent met een onbezorgde uitgestrektheid: berglucht ontmoet bergamot en roze peper. Wilde hibiscus schikt zich in het geurhart met zachte, malse sinaasappelbloesem en zachte lelietjes van het dal tot een bloeiend boeket. Bijna onmerkbare nuances van muskus, amber en romig edelhout zorgen voor een vleiende basis.

Abercrombie & Fitch werd in februari 2019 met deze fruitig-frisse geur ondersteund nadat zijn kruidige-gourmandiges First Instinct Blue (2018), een variant van de bloemig-zoete damesgeur First Instinct Woman uit 2017, zo goed was aangekomen. Het hart van de zonnige bloemennuances belooft dagen en avonden vol verwachting. Tijdloos en modern, straalt First Instinct Sheer een aura van zelfbewustzijn uit. Klassiek charismatisch, het trekt vrouwen aan met natuurlijke warmte, die het lichtheid en levensvreugde geeft met een kick.

Kopnoten
Bergamot
Roze Peper
Lucht snaar
Hartnoten
Sinaasappelbloesem
Hibiscus
Lelietje-van-dalen
Basisnoten
muskus
Woods
Amber

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-52%