Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-11%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Deze wilde, krachtige geur benadrukt sinds 2002 de individuele mannelijkheid. Abercrombie & Fitch Fierce is nu een klassiek parfum van citroenachtige frisheid, maar ook met houtachtige, bloemige en kruidige noten.

Abercrombie & Fitch Fierce goedkoop kopen

De geur +

Abercrombie & Fitch Fierce Zijn charme zal je betovere

Met de al lang gevestigde bestseller Abercrombie & Fitch Fierce heeft het beroemde modehuis een onmiskenbare mannengeur gecreëerd, die vooral staat voor de kracht van de jonge of jonge man in hart en nieren. De samenstelling van licht houtachtige elementen en kruidige bloemige nuances geven het parfum zijn onwrikbare en tegelijkertijd verleidelijke karakter. Zo zijn de doorslaggevende kenmerken van de mannelijke jeugd Abercrombie & Fitch Fierce verenigd in en zorgen ze voor geruchten in de mannenwereld.

De onmiskenbare mannengeur opent met een topnoot van het frisse, kruidige aroma van Aziatische kardemom, de sprankelende frisheid van sinaasappel, citroen en petitgrain en de milde, naaldachtige geur van sparren. Deze combinatie zet er een enorme kroon opAbercrombie & Fitch Fierce . In het hart draagt de geur een sensueel bloemenboeket van het intense aroma van de elegante, oosterse nachtbloesemjasmijn, de friszoete geur van lelietjes van de vallei en de heerlijk betoverende geur van delicate rozen. De verleidelijke kwintessens wordt afgerond met een harsachtige, licht bittere hint van kruidige rozemarijn. Het maakt de drager van het Abercrombie & Fitch Fierce onweerstaanbare jeugdige. De basisnoot van de mannengeur met zijn sterke karakter wordt gecompleteerd door de pikante zoete aura van Braziliaans palissander, de aardse, aangename geur van eikenmos, de dierlijke geur van muskus en het frisgroene aroma van het tropische zoete gras Vetiver. Op deze turbulente basis ontvouwt zich de heerlijke geur volledig en onthult zijn bijzondere karakter.

Kopnoten:
Kardemom
Sinaasappel
Petitgrain
Boomhars
Citroen
Hartnoten:
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Roos
Rozemarijn
Basisnoten:
palissanderhout
Eikenmos
muskus
Vetiver
Parfumeur:
Christophe Laudamiel, Bruno Jovanovic, Carlos Benaïm
Jaar van uitgave:
2002

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Abercrombie & Fitch Fierce in vergelijking met de SRP