Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Meisjes moeten alles kunnen doen en moeten zich niet aan beperkingen hoeven te onderwerpen! Dat is precies wat het zoete-bloemige Girls Can Do Anything meisje aanmoedigt Zadig & Voltaire en vrouwen over de hele wereld om te doen.

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything goedkoop kopen

De geur +

De zoete geur van vrouwelijke onafhankelijkheid

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything verrast als een ongewone mix van pittige fruitigheid, speelse zoetheid en houtachtige intensiteit. De geur is gedurfd en gewaagd. Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything is verrassend. Vol vrijheid inspireert de energieke geur en volgt de trend van het nieuwe feminisme. De rebelse boodschap van de vrouwengeur is bedoeld om mensen te inspireren om met plezier nieuwe wegen in te slaan en zo hun ervaringen te vermenigvuldigen.

Fruitige peer en aromatische oranjebloesem openen de gedurfde maar harmonieuze geur in de energieke topnoot. Dit wordt geëvenaard door de zoete hartnoot, die het parfum een sensuele noot geeft door de essences van tonkaboon. De basisnoot speelt met zoete en houtachtige accenten, waarbij delicaat kruidige muskus wordt gecombineerd met houtachtige varen en fijne vanille om een bedwelmende geurbeleving te creëren.

De zoete nuances worden gecontrasteerd met houtachtige en kruidige noten, waardoor een harmonieuze en opwindende geur ontstaat die de drager de hele dag vergezelt.Met zijn levendige geurcompositie is Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything de belichaming van moderne vrouwelijke onafhankelijkheid. Een geur die net zo vrij, ongeremd en gedurfd is als elke sterke moderne vrouw die handelt, denkt en beslist zoals zij dat wil.

Kopnoten:
Peer
Sinaasappelbloesem
Hartnoten:
Tonkaboon
Basisnoten:
ambroxan
vanille
muskus
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten