Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Meisjes moeten alles kunnen doen en moeten zich niet aan beperkingen hoeven te onderwerpen! Dat is precies wat het zoete-bloemige Girls Can Do Anything meisje aanmoedigt Zadig & Voltaire en vrouwen over de hele wereld om te doen.

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De zoete geur van vrouwelijke onafhankelijkheid

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything verrast door een ongewone mix van levendige fruitigheid, speelsheid en houtachtige intensiteit. De geur oogt dus moedig en gedurfd. Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything is verrassend. Vol vrijheid inspireert en volgt de energieke geur de trend van het nieuwe feminisme. De rebelse boodschap van vrouwenparfum is bedoeld om mensen te inspireren om nieuwe wegen in te slaan met vreugde en om hun ervaringen op deze manier te vermenigvuldigen.

Fruitige peer en aromatische oranjebloesem openen de brutale en harmonieuze geur in de energieke topnoot. De zoete hartnoot, die het parfum een sensuele noot geeft door de essences van de tonkaboon, wordt hiermee gecoördineerd. De basisnoot speelt met zoete en houtachtige accenten door het combineren van fijn gekruide muskus met houtachtige varen en fijne vanille om een bedwelmende geurbeleving te creëren.

De mooie nuances worden contrasteren met houtachtige en kruidige noten om een harmonieuze en opwindende geur te creëren die de drager de hele dag door begeleidt. Met zijn levendige geurcompositie is Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything de belichaming van moderne vrouwelijke onafhankelijkheid. Een geur die net zo vrij, nonchalant en brutaal is als elke sterke moderne vrouw die handelt, denkt en beslist zoals zij wil.

Kopnoten:
Peer
Sinaasappelbloesem
Hartnoten:
Tonkaboon
Basisnoten:
ambroxan
vanille
muskus
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

17 103
toepassen
vandaag tot-34%1