Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zadig & Voltaire This is Really Him!

De geur +

Zadig & Voltaire This is Really Him!: De nieuwe enscenering van het Parijse liefdesverhaal, een tête-à-tête van gemetalliseerde leernuances en houtachtige amberaroma'

This is Really Him! Deze reputatie van het casual-rock Parijse modelabel Zadig & Voltaire galmt opnieuw van de muren, samenvallend met de release van This Is Really Her! (2024). Tussen de straten van Parijs hebben twee geliefden elkaar weer gevonden, net als in 2016 toen ze elkaar het hof maakten met het parfumduo This Is Him!

De houtachtig-zoete geur This is Really Him! van Zadig & Voltaire viert de hereniging van een verloren liefde na jaren van afstand en contemplatie: om hun nieuwe passie te vieren, dwalen de twee door de straten van Parijs, van dag naar nacht en naar de nieuwe dag. Hij wordt omhuld door een metaalachtige bries van leerachtige nuances op verleidelijke amberaroma's, zij door een metaalachtige roos op een sensueel bed van honing en patchoeli.

This is Really Him! opent met frisse topnoten van grapefruit en citroen, gevolgd door metaalachtige noten en oranjebloesem. Nobele aroma's van Palo Santo op een sensuele basis van amberhout ronden Zadig & Voltaire This is Really Him! af.

Meesterparfumeur Nathalie Lorson, die verantwoordelijk is voor de mannengeuren in de Zadig This Is reeks, heeft het dit keer zonder Aurelien Guichard samengesteld. Lorsons spookachtige liaison van leer- en metaalnuances staat nog dichter bij de leer- en metaalcollectie van Zadig & Voltaire, want haar geur viert de terugkeer van vrijheid en coëxistentie na 2020/2021.

De parfumreeks Zadig & Voltaire, waarvan de capsulecollecties in 2017 en 2019 een ode waren aan de vrije geest, beschrijft ook visueel een nieuw begin. Mikkel Jensen en Maya Stepper, die eerder voor de camera poseerden voor de parfumcampagne This is Undressed! van Benjamin Vnuk (2023), poseren dit keer ook voor de reclamecampagne This is Really Him! /Her van Zadig & Voltaire. De relatie tussen Sam Lammar en Josephine Le Tutour uit Fred Meylan's "Really Him!"/"Her!" geurcampagne (2016) is dus definitief voorbij, vermoedelijk door het vurige liefdesverhaal in This is Love! (2020) en haar sensuele en zachte bekentenis This is Us! (2022).

Wie de fascinerende Zadig & Voltaire This is Really Him! opdoet, ervaart de nieuwste episode in een liefdesverhaal van Zadig & Voltaire. Het zit in een transparante, kubusvormige flacon waarvan het minimalisme typerend is voor Zadig & Voltaire parfums. Het ontwerp is afkomstig van de Penninghen School of Fine Arts in Saint-Germain-des-Prés, wiens abstracte ontwerpen de kenmerken dragen van het klassieke modernisme. Het gemetalliseerde flaconlabel sluit aan bij de look van de leren jasjes van Zadig, die ook te zien zijn op de campagnefoto.

PS: This Is Really Him! is milieuvriendelijk omdat het 13 procent lichter is dan conventionele flessen en gemaakt is van 15 procent gerecycled glas. Ontdek deze energieke geur voor de man die, volgens Zadig & Voltaire, "echt voor zijn gevoel staat".

Kopnoten:
Grapefruit
Citroen
Hartnoten:
metallische geuren
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
amberhout
Palo Santo
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2024
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten