Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-40%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met het label werd een prachtige vrouwengeur voor de moderne vrouw Zadig & Voltaire This is Her! gecreëerd: vol zelfvertrouwen, dynamiek en leven.

Sidonie Lancesseur en Michel Almairac, Robertet combineerden de edele aroma's van zijde en kasjmier met Arabische jasmijn, roze peper, kastanje, vanille en sandelhout tot een heerlijk zoete en romige mix.

Zadig & Voltaire This is Her! goedkoop kopen

De geur +

Zadig & Voltaire This is Her! - De oriëntaalse vrouwengeur vol dynamiek

Dit is haar! Alleen al de energieke naam, inclusief het uitroepteken, van dit parfum van Zadig & Voltaire uit 2016 suggereert een jong, ongebonden geurpersonage onder de flacondeksel. En dat is geen misvatting. Het Franse luxe- en modelabel, dat met net geen 20 jaar op de markt nog relatief jong is, plaatst het uitroepteken bewust in regelrechte stilistische trouw aan zijn verklaarde ontwerprichting, die de paden van onafhankelijkheid, jeugdigheid en rock'n'roll volgt. In overeenstemming met het motto van het merk "This is Zadig, this is Rock!", drukt het vrouwenparfum Zadig & Voltaire This is Her! ook de grenzeloze dynamiek uit die alleen avontuurlijke, creatieve kinderen kunnen hebben die naar de sterren reiken.

Een essentieel onderdeel van het karakter van het parfum is dat het deel uitmaakt van een geurduo. De mannelijke tegenhanger heet natuurlijk This Is Him! en is direct, maar niet onlosmakelijk verbonden met de versie voor vrouwen, en vertegenwoordigt het ambivalente verlangen van de jonge geest naar saamhorigheid enerzijds en onafhankelijkheid anderzijds. De geur van het eau de parfum brengt excentrieke, voluptueuze olfactorische nuances samen met delicate, meisjesachtige noten die overeenkomen met de onophoudelijk geagiteerde aard van jonge avonturiers, die de constante afwisseling tussen uitersten vertegenwoordigen, tussen een vurige zucht naar avontuur en de behoefte aan een dromerig, onschuldig bestaan.

De opening wordt gedomineerd door delicate, bloemige aroma's die met hun subtiele scherpte toch een zekere dynamiek aankondigen. Met zijn oosterse zoetheid drukt Arabische jasmijn een jonge, onbedorven sensualiteit uit die wordt verfijnd door de lichte, lieflijke geur van zijdebloesem. Deze delicate, bloemige combinatie wordt gekruid door de subtiele kruidigheid van roze peper, die de toon zet voor een veelbelovend vervolg in de topnoot. Dit zorgt voor een verrassende mix van warme kruidigheid en delicate zoetheid in de hartnoot. Het herfstige, rijpe aroma van kastanje mengt zich met de romige zoetheid van room en heerlijke vanille, waardoor een indruk van uitdagende verleiding ontstaat. De basisnoot volgt met een relatief conventioneel, houtachtig aromatisch duo: De harsachtige, balsamico noten van sandelhout en kasjmierhout voegen een warme, licht kalmerende sillage toe aan de algehele levendige, spookachtige en zeer flirterige geur en brengen het rebelse geurenhart een beetje terug op aarde.

Kopnoten:
zijde
kasjmir
jasmijn-sambac
Hartnoten:
Roze Peper
kastanje
Basisnoten:
vanille
Sandelhout
Parfumeur:
Sidonie Lancesseur, Michel Almairac, Robertet
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Zadig & Voltaire This is Her! in vergelijking met de SRP