Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met het label werd een prachtige vrouwengeur voor de moderne vrouw Zadig & Voltaire This is Her! gecreëerd: vol zelfvertrouwen, dynamiek en leven.

Sidonie Lancesseur en Michel Almairac, Robertet combineerden de edele aroma's van zijde en kasjmier met Arabische jasmijn, roze peper, kastanje, vanille en sandelhout tot een heerlijk zoete en romige mix.

Zadig & Voltaire This is Her! kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Zadig & Voltaire dit is haar! De oriëntaalse vrouwengeur vol dynamische dynamiek

Dit is haar! Alleen al de energieke naam, inclusief het uitroepteken, van dit parfum uit 2016 van Zadig & Voltaire suggereert een jong, ongebonden geurkarakter onder het flacondeksel. En dat is geen drogreden. Want het Franse luxe- en modemerk, dat nog geen 20 jaar op de markt is, plaatst het uitroepteken heel bewust en in ongecompliceerde stijlgetrouwheid aan zijn verklaarde designrichting, die zich beweegt langs de paden van onafhankelijkheid, jeugdigheid en rock'n'roll. Geheel in lijn met het motto van het merk "This is Zadig, this is Rock!", geeft het damesparfum Zadig & Voltaire This is Her! uitdrukking aan het soort grenzeloze dynamiek dat alleen kan worden ervaren door avontuurlijke, creatieve kinderen die naar de sterren reiken.

Een essentieel onderdeel van het karakter van het parfum is dat het deel uitmaakt van een geurduo. De mannelijke tegenhanger heet natuurlijk This Is Him! en is direct maar niet onlosmakelijk verbonden met de versie voor dames, en vertegenwoordigt het ambivalente verlangen van de jonge geest naar saamhorigheid aan de ene kant en onafhankelijkheid aan de andere kant. In overeenstemming met het voortdurend bewegende karakter van jonge avonturiers, brengt het eau de parfum excentrieke, toegeeflijke olfactorische nuances samen met delicate, meisjesachtige noten die de voortdurende afwisseling tussen uitersten vertegenwoordigen, tussen een vurige honger naar ervaring en de behoefte aan een dromerig, onschuldig bestaan.

Als prelude verschijnen voornamelijk delicate, florale aroma's op het toneel, die niettemin een zekere dynamiek aankondigen door fijne kruidigheid. Arabische jasmijn met zijn oosterse zoetheid drukt een jonge, ongerepte sensualiteit uit, die verfijnd wordt door de lichte, lieflijke geur van zijdebloesems. Deze delicate bloemencombinatie wordt gekruid door de subtiele kruidigheid van roze peper, die de stemming zet voor een veelbelovende voortzetting in de topnoot. Dit zorgt voor een verrassende mix van warme kruidigheid en delicate zoetheid in de hartnoot. Het herfstige, rijpe aroma van kastanje vermengt zich met de romige zoetheid van room en heerlijke vanille, en wekt de indruk van uitdagende allure. De basisnoten worden aangevuld met een relatief conventioneel houtachtig aromatisch duo: Met de harsachtige, balsemachtige noten van sandelhout en kasjmierhout, krijgt de over het geheel genomen ingrijpende, spookachtige en zeer flirterige geur een warme, licht verzachtende sillage die het rebelse geurhart weer een beetje op aarde doet belanden.

Kopnoten:
zijde
kasjmir
jasmijn-sambac
Hartnoten:
Roze Peper
kastanje
Basisnoten:
vanille
Sandelhout
Parfumeur:
Sidonie Lancesseur, Michel Almairac, Robertet
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Zadig & Voltaire This is Her! in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

20 151
toepassen
vandaag tot-36%1