Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zadig & Voltaire This is Him! is compromisloos viriel. De mannengeur is verleidelijk, schommelend en dapper. Voor mannen die vrij en ontembaar zijn.

De topnoot wordt gedomineerd door zwarte peper - vanille en wierook bepalen het hart. Sandelhout vervolledigt de geur van Nathalie Lorson en Aurélien Guichard.

Zadig & Voltaire This is Him! goedkoop kopen

De geur +

Zadig & Voltaire This is Him! - Kruidig-houtachtige geur voor heren

Rocky en verleidelijk: de herengeur Zadig & Voltaire This is Him! verrast met een mix van geuren waarin exotische grapefruit samenkomt met zwarte peper, kruidige wierook en fijne vanille. Met zijn buitengewone samenstelling weerspiegelt het parfum perfect de ontwerpen van het Franse modehuis. Net als de ontwerpen van ontwerper Thierry Gillier, die het label oprichtte onder het pseudoniem Zadig, maakt het parfum indruk met zijn nonchalante houding.

De kruidig-frisse algemene noot van Zadig & Voltaire this is Him! opent met de topnoot van grapefruit, die de mannengeur frisheid en lichtheid geeft. De hartnoot geeft deze extravagante geur meer complexiteit, want wierook en vanille hebben een bijzonder mannelijk en verleidelijk effect. De basisnoot van sandelhout is de signatuurgeur van het Zadig & Voltaire label en geeft het parfum een heel speciale signatuur. Deze verschillende geurnoten creëren een uniek samenspel waarmee This is Him! perfect de Zadig & Voltaire stijl vertegenwoordigt.

This is Him! is rebels en oriëntaals-houtig, perfect voor een opvallende verschijning die indruk maakt. De samenstelling van Zadig & Voltaire 's mannengeur vertegenwoordigt dus de ideale mix van rocker en gentleman!

Kopnoten:
Grapefruit
Zwarte Peper
Hartnoten:
vanille
Wierook
Basisnoten:
Sandelhout
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Aurélien Guichard, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Zadig & Voltaire This is Him! in vergelijking met de SRP