Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zadig & Voltaire This is Him! is compromisloos viriel. De mannengeur is verleidelijk, schommelend en dapper. Voor mannen die vrij en ontembaar zijn.

De topnoot wordt gedomineerd door zwarte peper - vanille en wierook bepalen het hart. Sandelhout vervolledigt de geur van Nathalie Lorson en Aurélien Guichard.

Zadig & Voltaire This is Him! kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Zadig en Voltaire Dit is hem! Kruidige, bosrijke mannengeur

Rocky en verleidelijk: De mannengeur Zadig & Voltaire Dit is Hem! verrast met een geurmix waarin exotische grapefruit zwarte peper, kruidige wierook en fijne vanille ontmoet. Het parfum is met zijn bijzondere samenstelling een perfecte afspiegeling van de ontwerpen van het Franse modehuis. Net als de ontwerpen van ontwerper Thierry Gillier, die het label oprichtte onder het pseudoniem Zadig, overtuigt het parfum met zijn nonchalante houding.

De kruidige en frisse algemene noot van Zadig & Voltaire is Hem! Wordt geopend door de topnoot van grapefruit, die de mannen hun geur frisheid en lichtheid geeft. De hartnoot geeft deze extravagante geur meer complexiteit, omdat wierook en vanille bijzonder mannelijk en verleidelijk zijn. De basisnoot sandelhout is de signatuur van het Zadig & Voltaire label en geeft het parfum een zeer bijzondere signatuur. Dit is Hem! vertegenwoordigt de stijl van Zadig & Voltaire perfect uit deze verschillende geuren.

Dit is Hem! is opstandig en oosters-wobber, perfect voor een opvallende verschijning die een indruk achterlaat. De samenstelling van de mannengeur van Zadig & Voltaire is de ideale mix van rocker en gentleman!

Kopnoten:
Grapefruit
Zwarte Peper
Hartnoten:
vanille
Wierook
Basisnoten:
Sandelhout
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Aurélien Guichard, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

17 107
toepassen
vandaag tot-40%1