Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Valentino Donna Acqua

De geur +

De fascinerende vrouwengeur Valentino Donna Acqua

Iedereen die op zoek is naar een fascinerende en verleidelijke geur voor vrouwen zal blij zijn met Valentino Donna Acqua. Het is een bloemig-oriëntaalse geur die een intense en frisse intensiteit biedt. Het eau de parfum werd in 2017 gelanceerd en is ontworpen door Sonia Constant.

Het opent met topnoten van peer en amandel. De fruitige en frisse indruk wordt aangevuld met een rijk bloemenboeket in de hartnoot. Frangipani en jasmijn treden op de voorgrond. Valentino Donna Acqua wordt in de basisnoot afgerond met meidoorn en sandelhout. Ze geven de geur kruidigheid, hartigheid en elegantie. Het resultaat is een fijne oriëntaalse geur.

Over het geheel genomen is dit een prachtig, mysterieus en tijdloos eau de parfum dat bij veel verschillende gelegenheden gedragen kan worden. Subtiele en nobele noten combineren in Valentino Donna Acqua tot een geslaagde eenheid vol sensualiteit en helderheid. De kunstzinnig vormgegeven glazen flacon symboliseert dit ook.

De damesgeur wordt gekenmerkt door een fijne textuur en wordt royaal afgerond met noten van iris pallida en bergamot. Essences van rozenhout komen ook goed tot hun recht. Het frisse, bloemige en fruitige aroma wordt aangevuld met intense en warme ledernoten. Vanille en patchoeli voegen ook een vleugje sensualiteit toe.

Parfümeur:
Sonia Constant
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten