Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

26 155
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Valentino Donna Acqua

De geur +

De fascinerende vrouwelijke geur Valentino Donna Acqua

Als u op zoek bent naar een fascinerende en verleidelijke vrouwengeur, zal Valentino Donna Acqua u inspireren. Het is een bloemig-orientale geur die een intense en frisse intensiteit biedt. Eau de Parfum werd in 2017 gelanceerd en werd ontworpen door Sonia Constant.

Het opent met een topnoot van peer en amandel. De fruitige en frisse indruk wordt in de hartnoot aangevuld met een rijk boeket bloemen. Frangipani en jasmijn komen tot hun recht. Valentino Donna Acqua wordt in de basisnoot afgerond met meidoorn en sandelhout. Ze voegen kruidigheid, hartigheid en elegantie toe aan de geur. Het resultaat is een fijne oosterse noot.

Al met al is het een prachtig, mysterieus en tijdloos eau de parfum dat bij veel verschillende gelegenheden gedragen kan worden. Subtiele en nobele noten verenigen zich in Valentino Donna Acqua tot een succesvolle eenheid vol sensualiteit en luminositeit. Ook de kunstzinnig vormgegeven glazen fles staat hier voor.

De vrouwengeur wordt gekenmerkt door een fijne textuur en wordt royaal afgerond met iris pallida noten en bergamot. Essences van palissander komen ook tot hun recht. Het frisse, bloemige en fruitige aroma wordt aangevuld met intense en warme leren noten. Vanille en patchoeli voegen ook een vleugje sensualiteit toe.

Kopnoten:
Peer
groene amandel
rijst
Hartnoten:
Maagdenpalm
jasmijn-sambac
meidoorn
Basisnoten:
geroosterde tonkaboon
Benzoë
Sandelhout
Parfumeur:
Sonia Constant
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten