Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

103 113
toepassen
vandaag tot-9%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ulrich Lang New York Apsu

De geur +

Ulrich Lang New York Apsu, de verfijnd pompeuze mannengeur.

Een mannengeur die geen pompeuze componenten bevat en toch een groot effect bereiktlarge effectg. Tegelijkertijd is de parfumreeks Ulrich Lang New York Apsu niet alleen een klassieke geurtt voor mannen, maar gaat ook gemakkelijk door als uniseks creatie.

De topnoot maakt indruk met een minimale inspanning en grote impact. Groene bladeren, koriander, violet blad en bergamot geven een aromatische frisse indruk, die tegelijkertijd zoet is door het viooltjesblad en kruidig door de koriander heen. Als deze vluchtige eerste indruk eenmaal is verdwenen, raakt de hartnoot een paar uur lang in de ban van het hart.

White thee, jasmijn, waterlelie, allspice en iris vormen een captiverende geur-akkoord. Witte thee is één van de duurste thee ter wereld. Dit is zeker te danken aan zijn smalle aroma, dat u betovert en elegant vervoert in een vreemde wereld.

De jasmijn met zijn bijzondere intensieve geur en de waterlelie met zijn onmiskenbare delicate geur versterken deze geurreis van de drager of de waterlelie. van de drager of van al degenen die genieten van deze geur. De vreemde en exotische invloed wordt bereikt door de parfumserie Apsu door de spicy addition van pimento en de bloemcomponent van iris. Als deze

Indien deze unique geurcreatie na een paar uur verdampt is, blijft er een basisnoot over van witte muskus, cederhout, amber en wierook. Een sensuele, warme en sensuele geur met een houtachtige, rokerige, houtachtige noot. Een geur die bij elke gelegenheid past: zowel in het dagelijkse werk als in de vrije tijd. Vooral op warme dagen geeft de geurreeks Ulrich Lang New York Apsu u een heerlijk gevoel van refresh en enchantmentb>t.

Kopnoten:
Groene Accenten
Koriander
Viooltjesblad
Bergamot
Hartnoten:
witte thee
Jasmijn
waterlelie
Oiment
Iris
Basisnoten:
witte muskus
Cederhout
Amber
Wierook
Parfumeur:
Ulrich Lang
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten