Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

103 113
toepassen
vandaag tot-9%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ulrich Lang New York Lightscape

De geur +

New York is een van de sterkste inspiratiebronnen ter wereld en dit komt ook tot uiting in de Eau de Toilette Ulrich Lang New York Lightscape. Het is gemaakt voor mannen en vrouwen tegelijk en past zich aan de drager aan, afhankelijk van zijn behoeften.

Na de eerste verstuiving is al een melange van citroenen, viooltjesbloesem en galbanum waarneembaar, die bloemig-fris opent. Van deze "oppepper" verschuift de geur naar meer bloemige noten die rozen en iris op de voorgrond brengen en scoren met een aspect van cyclamen. Dit houdt het parfum fris. Verder zitten droge viooltjes en cederhout in het hart en zorgen voor een overgang naar de basis van kasjmierhout en een harde muskusnoot.

Ambergris en tonkaboon creëren een speelse vrouwelijke expressie die leidt naar de climax van de kruidige afdronk: De ambrette zaden. Deze lijken op muskus, alleen met een oosterse noot die het exotische naar New York brengt. Met een zachte geur en een levensduur van ongeveer vier uur, is Ulrich Lang New York Lightscape gemaakt voor elke gelegenheid.

Kopnoten:
Galbanum
Viooltjesblad
Citroen
Hartnoten:
Cyclamen
Iris
Roos
viooltjebloesem
Cederhout
Basisnoten:
Ambra
ambrettezaden
kasjmierhout
muskus
Tonkaboon
Parfumeur:
Ulrich Lang
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten