Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ulrich Lang New York Nightscape

uitverkocht producten +

De geur +

Ulrich Lang Nightscape - als een contemplatieve wandeling door de nacht

Ulrich Lang New York Nightscape is een houtachtig-oriëntaalse geur voor de moderne man. De langhoudende geur is geschikt voor allerlei gelegenheden en is de perfecte metgezel voor een elegante verschijning vol verfijnde sensualiteit. Ulrich Lang New York Nightscape werd gelanceerd in 2009 en trad met succes in de voetsporen van de Ulrich Lang parfums Anvers uit 2003 en Anvers 2 uit 2007.

Ulrich Lang Nightscape opent met frisse topnoten van bergamot en groene accenten. In het hart maakt de geur indruk met bloemige en houtachtige elementen van jasmijn, geranium en cederhout, die harmonieus combineren met de basisnoot van kruidige aroma's van patchoeli, amber, muskus, tonkaboon en zacht leer. Nightscape drukt de passie van de ontwerper voor patchoeli uit. Het ingrediënt wordt vaak geassocieerd met het hippietijdperk van de jaren zestig en zeventig, maar dat is bedrieglijk. Ulrich Lang New York Nightscape is een puristische, eigentijdse geur voor de moderne heer.

Ulrich Lang New York Nightscape werd ook artistiek geïnterpreteerd door een speciaal geselecteerde fotograaf. Ulrich Lang combineert in zijn geurcomposities altijd fotografische elementen met exquise geuringrediënten. Net als zijn voorgangers is Ulrich Lang New York Nightscape een ingetogen, onopvallende geur vol elegantie.

Parfümeur:
Firmenich
Jaar van uitgave:
2009

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten