Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

103 113
toepassen
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ulrich Lang New York Nightscape

De geur +

Ulrich Lang Nightscape - als een contemplatieve wandeling door de nacht...

Ulrich Lang New York Nightscape is een hout-oriëntaalparfum voor de moderne mens. De langdurige geur is geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden en is de perfecte metgezel voor een elegante verschijning vol geraffineerde sensualiteit. Ulrich Lang New York Nightscape is in 2009 gelanceerd en is met succes in de voetsporen getreden van Ulrich Lang parfums Anvers uit 2003 en Anvers 2 uit 2007.

Ulrich Lang Nightscape begint met frisse akkoorden van bergamot en groene accenten in de topnoot. In het hart overtuigt het parfum met bloemige en houtachtige elementen van jasmijn, geranium en cederhout, die harmonieus combineren met de basisnoot van kruidige aroma's van patchoeli, amber, muskus, tonkaboon en zacht leer. Nightscape drukt de passie van de ontwerper voor patchoeli uit. Het ingrediënt wordt vaak geassocieerd met het hippietijdperk van de jaren zestig en zeventig, maar dit is bedrieglijk. Met Ulrich Lang New York Nightscape is een puristisch, eigentijds parfum voor de moderne mens gecreëerd.

Ulrich Lang New York Nightscape werd ook artistiek geïnterpreteerd door een speciaal geselecteerde fotograaf. Ulrich Lang combineert in zijn geurcomposities altijd fotografische elementen met geselecteerde geurstoffen. Net als zijn voorgangers, Ulrich Lang New York Nightscape is een gereserveerde, onopvallende geur vol elegantie.

Kopnoten:
Bergamot
Groene Accenten
Hartnoten:
Geranium
Jasmijn
Cederhout
Basisnoten:
Amber
muskus
Patchoeli
Tonkaboon
zacht leer
Parfumeur:
Firmenich
Jaar van uitgave:
2009

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten