Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-9%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ulrich Lang New York 17 Nandan Road

De geur +

De Guangqi-tuin van Shanghai als inspiratiebron

De unisex geur Ulrich Lang New York 17 Nandan Road is sinds eind 2018 verkrijgbaar. De groene en leerachtige geur is vernoemd naar Nandan Road No.17 in Shanghai. Dit is het adres van de beroemde Guangqi Garden, waar de osmanthus in oktober in volle bloei staat. Ulrich Lang New York 17 Nandan Road werd geïnspireerd door deze bijzondere plek in het centrum van de pulserende metropool.

De topnoot combineert de smaken van Siciliaanse citroen, bergamot en groene bladeren. In de hartnoot benadrukt de delicate iris de krachtige osmanthus. De compositie wordt afgerond met muskus, ambrox, suède en cederhout in de basis. Ulrich Lang New York 17 Nandan Road is een frisse en lichte geur met een bovengemiddelde levensduur en geurlengte.

Hoewel het label Ulrich Lang een vrij exclusief nichelabel is, is Ulrich Lang New York 17 Nandan Road toch verfrissend geschikt om elke dag te dragen. Vooral op warme dagen is de uniseks geur een elegante verfrissing en helpt hij het hoofd koel te houden. Ulrich Lang New York 17 Nandan Road is modern en tijdloos tegelijk en kan verslavend werken.

Kopnoten:
Groene Bladeren
Siciliaanse citroen
Bergamot
Hartnoten:
Osmanthus
Iris
Basisnoten:
Cederhout
Suède
muskus
ambrox
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten