Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

103 113
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ulrich Lang New York Anvers 2

uitverkocht producten +

De geur +

Anvers 2 - een bloemige, houtachtige, oosterse geur voor mannen

Fris, bloemig, houtachtig, aromatisch presenteert Ulrich Lang New York zijn fascinerende geur Anvers 2 voor mannen. Deze mannelijke mannengeur is een heerlijk complexe, meesterlijke compositie die op kundige wijze tegenstellingen in harmonie brengt. Eerder vrouwelijke bloemige noten zoals mimosa en roos worden in deze geur gecombineerd met dominante mannelijke noten zoals muskus, licht hout, eikenmos en amber. Ulrich Lang New York Anvers 2 is sterk gekarakteriseerd als een sensuele en warme mannengeur, maar tegelijkertijd heerlijk veelzijdig. Verfrissende, fruitige, kruidige en oosterse eigenschappen onderstrepen de interessante geur en onthullen een fantastische geurbeleving.

De rijke samenstelling opent de geur met een verkwikkende topnoot van verse bergamot, limoen en citroen in combinatie met pittige zwarte peper, fruitige rabarber en houtachtige cipres. Uit het bloemige, sensuele, warme en zachte hart komen de edele noten van Bulgaarse roos, jasmijn, lelie en mimosa voort, die zich verenigen met de warme lichte houten noten van sandelhout, ceder en vetiver. Oriëntaals aromatisch en opvallend mannelijk, de basisnoot van tonkaboon, vanille, amber, muskus, wierook en eikenmos rondt de mannengeur af op een uiterst aantrekkelijke manier.

Zeer evenwichtig en elegant samengesteld, leidt Ulrich Lang New York Anvers 2 het parfum mannen op een opwindende en tegelijkertijd aangename olfactorische reis.

Kopnoten:
Bergamot
Limoen
Rabarber
Zwarte Peper
Basilicum
Citroen
Cipres
Hartnoten:
Bulgaarse roos
Jasmijn
Lelie
Mimosa
Sandelhout
Vetiver
Cederhout
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
muskus
Tonkaboon
vanille
Wierook
Parfumeur:
Ulrich Lang
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten