Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

103 113
toepassen
vandaag tot-9%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ulrich Lang New York Lethe

De geur +

Ulrich Lang New York Lethe is harmonieus en meditatie

Ulrich Lang New York Lethe is een eerbetoon aan de mystieke rivier Lethe uit het oude Griekenland. Volgens de legende doet een slokje van de rivier de drinker vergeten. Ulrich Lang New York Lethe is opgedragen aan allen die het verlangen voelen naar liefde en geborgenheid in tijden van isolatie en onrust.

De topnoot opent met pittige bergamot en harmoniserende lavendel. In de hartnoot stralen warme ceder en kasjmierhout met waterlelie een feel-good aura uit. Het komt zoet en fris tot rust op een basis van muskus, amber, tonkaboon en vanille. Een geur die iedereen een gevoel van comfort en zorg geeft.

Ulrich Lang New York Lethe is gebotteld in een stijlvolle en eenvoudige flacon. De glazen en transparante cilinder loopt taps toe naar de top, waar een glanzende zilveren ring de fles scheidt van de verstuiver. De eveneens zilveren verstuiver wordt afgesloten met een transparante beschermdop in de vorm van een kubusvorm. Het bruine etiket op de voorkant is versierd met de naam van het parfum. De eenvoud van de flacon vestigt de aandacht op de inhoud en laat geen vooroordelen toe op basis van de verpakking.

Ulrich Lang vertrouwt op de kracht van sociale media om zijn geuren aan zijn klanten te presenteren. Ulrich Lang New York Lethe ensceneert hij vakkundig op Instagram. De fles ligt op door de zee gladgepolijste stenen of wordt voor Valentijnsdag gepresenteerd voor een kaart van de New Yorkse metro. Daarop zijn de stations met gekleurde lijnen verbonden tot de datum 14 februari, de initialen van New York City en een hart. De officiële promotieafbeelding van Lethe toont veel huid. Een vrouwelijke borst nestelt zich tegen een mannelijke torso. De nabijheid van de opname neemt echter de erotiek weg en belichaamt de sensualiteit en harmonie van huidcontact. Een esthetisch beeld dat het karakter van het parfum weerspiegelt.

Ulrich Lang komt uit Zuid-Duitsland. Tijdens zijn carrière heeft hij gewerkt voor L'Oréal en Amaris. Langs visie is fotografie te combineren met geuren en de geest van de stad New York olfactorisch vast te leggen. In 2002 richtte hij daar zijn eigen label op. De eerste geur van Ulrich Lang New York is Anvers, waarvoor hij de Belgische fotograaf Roger Szmulewicz als model nam. Hij komt uit Antwerpen (Anvers in het Frans) en werd ook gefotografeerd voor Anvers 2. Ulrich Lang New York Lethe is zijn tiende geur. De parfumeur wil bedwelmende geuren ontwikkelen die het karakter van de drager onderstrepen. Hij richt zich meer op kwaliteit dan op kwantiteit: tien geuren in twintig jaar staat in schril contrast met ontwerpers die tien geuren per jaar lanceren. Ulrich Lang creëert nichegeuren voor mensen die het fijn genuanceerde weten te waarderen.

Kopnoten:
Bergamot
Lavendel
Hartnoten:
Cederhout
Zeeroos
kasjmierhout
Basisnoten:
muskus
Amber
Tonkaboon
vanille
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten