Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Marc Jacobs Perfume

De geur +

Elegant, bloemig en vrouwelijk

Het spraakmakende huis Marc Jacobs staat voor fantasievolle en extravagante geuren. Geuren, die net als de trendgeur Daisy de geurgeschiedenis moeten schrijven. De bloemig ogende creatieMarc Jacobs Perfume , die een zeer vrouwelijk geurkarakter heeft, toont zich van een vrij eenvoudige kant - en de vrouw van haar elegante kant.

In de verfrissende kop draaien we noten van gardenia (ook wel jasmijnroos genoemd), die worden gevleid door bergamot, de eigenlijke bergamot. Ook in het hart zijn er dominante accenten van jasmijnroos, maar hier wordt het benadrukt door akkoorden van jasmijn en witte peper. In de pittige, kruidige basis, verblinden de edele noten van muskus en hout ons.

Het bloemige parfum is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdige dagelijkse geur met een ongelooflijk zacht en soms discreet karakter dat tegelijkertijd indrukwekkend is en toch betovert door zijn zachtheid. Niet alleen om deze reden spreekt Marc Jacobs het Perfume jongere en oudere vrouwen aan. Uiterst succesvol, zoals steeds weer blijkt, want de geur blijft in alle leeftijdsgroepen populair. Dit is de moeite van het vermelden waard, zoals Marc Jacobs het Perfume in 2001 werd ingevoerd, maar nog steeds inspireert.

Kopnoten:
aquatische geuren
Bergamot
Gardenia
Hartnoten:
Gardenia
Kamperfoelie
Jasmijn
Viooltje
witte peper
Basisnoten:
licht hout
muskus
Parfumeur:
Steve DeMercado, Loc Dong
Jaar van uitgave:
2001

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten