Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Lancaster 365 Skin Repair
Meer informatie:

Het concept

De cosmeticafabrikant Lancaster is een expert op het gebied van hoogwaardige antiverouderingsproducten en effectieve zonverzorging. Lancaster verwent de huid met plantaardige actieve ingrediënten en een uitgelezen combinatie van actieve ingrediënten en geuren en regenereert de huid na een korte aanbrengperiode.

De producten van de Lancaster 365 Skin Repair serie overtuigen ook door een fantastische huidverzorging en een echt gevoel van welzijn. De crèmes en serums uit de Lancaster 365 Skin Repair serie revitaliseren en beschermen de gestresste huid. Ongunstige invloeden van buitenaf en stress kunnen symptomen van vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Lancaster 365 Skin Repair gaat dit tegen met een speciaal ingrediëntcomplex. De natuurlijke regeneratie van de huid wordt gestimuleerd en schade, rimpels, lijntjes en oneffenheden worden snel hersteld.

Bovendien omhult Lancaster 365 Skin Repair de huid met een effectieve beschermende film die haar voorziet van langdurig vocht en beschermt tegen UV-straling en andere ongunstige invloeden van buitenaf. De fijne textuur zorgt voor een aangenaam huidgevoel. Lancaster 365 Skin Repair zorgt voor een jongere, gladdere, egalere en stevigere teint. Tegelijkertijd wordt de teint lichter, stralend en ontspannen.

De producten van de Lancaster 365 Skin Repair serie zijn dermatologisch getest en aanbevolen voor alle huidtypen. Bovendien zijn ze zo samengesteld dat ze hun effect op elk moment van het jaar kunnen ontvouwen. Zo wordt de huid zowel in de zomer optimaal beschermd tegen de hitte als in de winter tegen de kou. Naast de beschermende werking is de verzorgende en anti-verouderende werking van de serums en crèmes 365 dagen per jaar actief om de huid te regenereren en te verwennen.

Het intensief verzorgende effect begint na korte tijd en zorgt voor een gladde, soepele, stevige, egale en frisse huid. Als u op zoek bent naar een regenererend anti-aging huidverzorgingsproduct, is Lancaster 365 Skin Repair een must.

Het design

De producten van de Lancaster 365 Skin Repair serie ontwikkelen het hele jaar door een intensieve verzorging en anti-aging effect om de huid glad, fris en jong te houden. Lancaster heeft een uitstekend verpakkingsontwerp bedacht voor eenvoudig en ongecompliceerd gebruik.

De serums en crèmes uit de Lancaster 365 Skin Repair-serie zijn verkrijgbaar in praktische dispensers. Ze maken een doelgerichte en zuinige dosering met slechts één druk mogelijk. Alle automaten zijn goed hersluitbaar. De compacte vorm van de verpakking zorgt ervoor dat Lancaster 365 Skin Repair ook geschikt is voor gebruik op reis en onderweg. De producten uit de Lancaster 365 Skin Repair-serie zijn direct te herkennen aan de roodbruine kleur van de verpakking en het Lancaster-logo.

Het assortiment

Lancaster 365 Skin Repair is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een uiterst effectieve combinatie van verzorging en anti-veroudering. De fijne textuur van de serums en crèmes zorgt voor een aangenaam huidgevoel. De actieve ingrediënten worden snel opgenomen en voeden en ontspannen de huid tot diepere lagen. Lancaster 365 Skin Repair bedekt de huid ook met een film die haar langdurig hydrateert en beschermt tegen UV-straling en weersinvloeden. Met de speciale formule van Lancaster 365 Skin Repair wordt de huid duurzaam geregenereerd. De natuurlijke vernieuwing wordt gestimuleerd zodat het er na een korte gebruiksperiode ontspannen, jonger en frisser uitziet. Lancaster 365 Skin Repair zorgt voor een egale, stevige en stralende teint.

Het speciale kenmerk van Lancaster 365 Huidherstel serums en crèmes is hun uitstekende beschermende werking. Lancaster is specialist op het gebied van moderne zonneproducten. Daarom bevat de Lancaster 365 Skin Repair serie ook veel bewezen werkzame stoffen die schadelijke UV-straling en andere milieu-invloeden betrouwbaar blokkeren.

Het Lancaster 365 Skin Repair-gamma omvat de volgende producten: Lancaster 365 Skin Repair Serum Youth Renewal, Lancaster 365 Skin Repair Youth Renewal Day Cream SPF 15, Lancaster 365 Skin Repair Youth Renewal Rich Cream SPF 15 en Lancaster 365 Skin Repair Eye Eye Serum Youth Renewal. Deze serie omvat het juiste verzorgingsproduct voor elk huidgebied en elk huidtype.