Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Lancaster Infinite Bronze is een ideale combinatie van zonnebrandcrème en make-up. Als zonnebrandcrème vangt Lancaster Infinite Bronze perfect zonlicht op en gebruikt de natuurlijke zomerwarmte voor een gezond bruiningsproces van de huid. Tegelijkertijd biedt de zonbeschermingsfactor van Lancaster Infinite Bronze producten een uitstekende bescherming van de huid rondom. Gevoelige huidgebieden zijn voorzien van aangenaam vocht en koelte. De Oneindige Bronzen producten van Lancaster voorkomen dat de huid voortijdig uitdroogt. Daarnaast voorkomt Infinite Brons met een speciale combinatie van actieve ingrediënten huidveroudering door hitte en zon. Regelmatig aanbrengen van de zonnebrandcrèmes houdt de huid altijd fris en jong.
Het zonne-effect begint snel en laat na korte tijd buitengewone resultaten zien. Lancaster bruiningscrèmes worden vooral aanbevolen voor het gericht looien van gevoelige gebieden rond de lippen, decolleté en ogen. Hier wordt de gevoelige huid beschermd en wordt een zachte en tegelijkertijd effectieve bruining geproduceerd. Lancaster Infinite Bronze tovert natuurlijk zonlicht op de huid op en maakt zelfs de gevoelige huid gezond en snel bruin. Bijzonder opmerkelijk is de uitstekende controle van het looiproces, die ervoor zorgt dat de huid een natuurlijke en gezonde kleur krijgt.
Dit wordt ondersteund door het make-up effect van Lancaster Infinite Bronze, dat uniek is en ongeëvenaard voor een zonnebrandcrème. Op deze manier wordt een gelijkmatige en natuurlijk uitziende bruining bereikt door het hele lichaam. Daarnaast wordt de huid gladgestreken, verzorgd en van veel vocht voorzien. Het Lancaster Infinite Bronzen assortiment biedt zonnebrandcrèmes voor alle huidtypen en leeftijden. Als u zich wilt uitrusten met een lichte, frisse en natuurlijk gelooide teint in de zomer zon of in het solarium, moet u testen de uitstekende bruining en verzorging effect van Infinite Brons. Gebruik nu de unieke combinatie van zomerse make-up en zonnebrand.

Het design

De producten uit de Lancaster Infinite Bronze serie overtuigen naast hun uitstekende effectiviteit ook door een praktische en fraai vormgegeven verpakking. De verschillende Lancaster Infinite Bronzen zonnebrandcrèmes worden geleverd in compacte en handige tubes. Deze maken een doelgerichte dosering mogelijk, gemakkelijk aan te brengen op de huid en precieze afsluitbaarheid, wat zorgt voor een schone toepassing.
De handige buizen van de Lancaster Infinite Bronze serie kunnen overal worden opgeborgen en gemakkelijk worden vervoerd zodat ze altijd bij de hand zijn in de zon of op het strand. Het glanzende bruine ontwerp van de buizen is ook bijzonder succesvol en roept associaties op met de zomer en de gebruinde huid.

Het assortiment

Als u op zoek bent naar een perfecte combinatie van zonnebrandcrème en zomerse make-up, is het Lancaster Infinite Bronzen assortiment de perfecte keuze. Als u tijdens uw vakantie in het solarium wilt zonnebaden of uzelf wilt voorbakken, dient u geen gewone make-up te gebruiken die niet bestand is tegen hoge temperaturen en sterk zonlicht. Als u speciale zomermake-up en bruiningscrème gebruikt, wordt helaas het ene effect vaak over elkaar heen gelegd.
De Lancaster Infinite Bronzen serie is anders. Het combineert zonnebrandcrème en make-up in één product. De crème is gemakkelijk aan te brengen, absorbeert snel en ontwikkelt zijn uitstekende looieffect. Mond en ogen zien er natuurlijk uit en worden samen met alle andere lichaamsdelen gelijkmatig en gezond gebruind.