Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het concept

De zon trekt ons magisch aan, het hele jaar door zoeken we naar zonnestralen en frisse lucht - hoeveel we onze huid ook beschadigen door te veel zonlicht. Lancaster Sun Beauty belooft professionele ondersteuning bij het zonnebaden. Lancaster Sun Beauty is een van de twee basiszonnebeschermingslijnen van het luxe merk Lancaster. Terwijl Mature Skin de volwassen huid vanaf 40 jaar verstevigt en voedt, is Lancaster Sun Beauty de beschermende vochtinbrengende crème tegen milieu- en UV-beschadigingen voor alle huidtypen tot eind jaren dertig.
De ondernemers Wurz en Frezzati hebben meer dan 50 jaar geleden gewerkt aan de ontwikkeling van innovatieve schoonheidsproducten. Na de oorlog droomden ze van een bedrijf voor luxe verzorgingsproducten op basis van hoogwaardige ingrediënten. Dankzij de Britse Lancaster bommenwerpers wist Wurz in 1940 te ontsnappen uit het door de Duitsers bezette West-Frankrijk naar Monaco, waar hij ondanks alle aanvoerknelpunten zijn bedrijf met Frezzati opbouwt - zo ontstond het merk Lancaster.
In 1970 werd Lancaster de officiële leverancier voor de rechtbank van Princess Grace of Monaco en sinds 1971 ontwikkelt het bedrijf Sun Care producten met geïntegreerde beschermingsmechanismen tegen huidveroudering. Lancaster is nu een Europese marktleider in de zonnebeschermingssector. Lancaster Sun Beauty biedt een breed scala aan texturen voor individuele zonweringstoepassingen en is verkrijgbaar met zonweringsfactoren van SPF 4 tot SPF 30. Alle producten van de serie bevatten een speciale vochtbescherming voor gezicht en decolleté. Het gezicht en de hals worden meer aan de zon blootgesteld dan andere lichaamszones en hebben daarom speciale bescherming en zorg nodig.
De lichte crèmige texturen van Lancaster Sun Beauty behouden de jeugdige uitstraling van de huid. Dermal Cell Boosters van biotechnologisch geproduceerd hazelnoot extract bevorderen de celdeling van de fibroplasts die het collageen van de huid zelf produceren. Dit gaat door de zon geïnduceerde collageenafbraak tegen en remt de vorming van rimpels. De Cell Boosters zijn rijk aan ontstekingsremmende eiwitten. Lancaster Sun Beauty stimuleert met het Tan Activator Complex de eigen biosynthese van de huid met de looiversnellers Heliotan en Biotanning.
De pigmentvorming wordt gestimuleerd, zodat zelfs een korte zonnebaden wordt omgezet in een snelle, langdurige bruining. Infraroodtechnologie vertraagt tegelijkertijd 50 procent van de schadelijke UVA/UVB-stralen. Het voorkomt vroegtijdige huidveroudering en beschermt tegen vrije radicalen. Aquafill technologie zorgt voor een optimale hydratatie van de huid en een gepatenteerd supplement complex van vitaminen en vetzuren compenseert deficiëntieverschijnselen. Zo behoudt de huid haar gezonde frisheid en glans tijdens het zonnebaden.
alle klanten beoordelen positieve
Lancaster Sun Beauty
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Gebruik ik graag
Ik gebruik de zonnebescherming van Lancaster zeer graag omdat alle wensen die ik heb tov een zone beschermer zijn vervuld, inclusief lekkere geur!

Het design

De cosmeticaserie Lancaster Sun Beauty van Coty belooft niet alleen een onvergelijkbare bescherming tegen de UV-stralen van de zon, maar ook een stralende gouden tint. Dat is precies waar het om gaat bij het ontwerp van de buizen, flessen en potten waarin de afzonderlijke producten van de serie worden verpakt.
Ze fascineren door hun goudbruine kleur en brengen zo de gezonde, frisse huidskleur over die men als zomerzonaanbidder gewoon wil. Het is aangenaam warm, licht en verleidelijk, maar niet in de laatste plaats opdringerig. Bovendien is de verpakking een genot en natuurlijk een ongelooflijk verlangen naar zoveel mogelijk ontspannende zonnebaden.

Het assortiment

Het assortiment Schoonheidsproducten van Lancaster Sun omvat een breed scala aan producten, die allemaal dienen om de huid te beschermen tegen de zon en beloven een prachtige, gelijkmatige bruining. De focus ligt natuurlijk op Sun Beauty Sun Milk. Het is heerlijk licht, verfrissend en ziet er aangenaam zijdezacht uit, zelfs wanneer het wordt aangebracht. Het is verkrijgbaar met zonbeschermingsfactoren 10, 15 en 30 en biedt dus de ideale bescherming voor de huid in vrijwel alle voorkomende situaties.
Een speciale zonnemelk voor bijzonder snelle bruining met een zonbeschermingsfactor van 15 ronden de portefeuille definitief af. Zoals bij alle producten uit de cosmeticaserie Lancaster Sun Beauty, combineert het de beproefde UVA/UVB filtertechnologie met een nieuwe infrarood beschermingstechnologie. Het doel is gewoon om de natuurlijke schoonheid van de huid te behouden en een gouden bruining mogelijk te maken. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat de huid ook na veel zonnebaden stevig en elastisch blijft.
De twee olievrije melksprays uit het Sun Beauty assortiment van Lancaster, verkrijgbaar met zonbeschermingsfactoren 15 en 30, en de voedende zonneolie voor een snelle bruining met zonbeschermingsfactor 30, evenals in totaal vier zonnebrandcrèmes of crèmegels, die verkrijgbaar zijn tot een zonbeschermingsfactor 50 en allemaal veel vocht aan de huid toevoegen.
De bestseller van de serie is ongetwijfeld de getinte gelcrème met Sun Deepener en een zonbeschermingsfactor van 30, die een zeer aangename, karamelkleurige textuur heeft waardoor de huid vrijwel direct na het aanbrengen in een betoverende goudkleur schijnt. De gelcrème wordt zeer snel opgenomen en geeft de teint een zijdeachtige glans. Het is het ideale product voor mensen wier huid de neiging heeft om snel te verbranden of die gewoon een zeer langzame of onvoldoende bruining krijgen. Het grote voordeel: je bruint sneller en moet veel korter in de zon liggen voor een continue, frisse bruining. Dit is niet in de laatste plaats zacht voor de gevoelige huid zelf.