Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Silver Shadow

uitverkocht producten +

De geur +

Davidoff Zilver Shadow, de houtachtige en kruidige mannengeur.

De man van vandaag streeft naar zelfrealisatie op alle gebieden van het leven. Zijn zelfverzekerde verschijning dient hem resoluut om zijn doelen te bereiken. Een constante en discrete metgezel is een geur Davidoff Silver Shadow die discreet de natuurlijke autoriteit van de drager onderstreept waar het nodig is, in een originele vorm. Of het nu in de moderne whiskybar in Manhattan is of bij het waardige zakelijke diner in het restaurant; of het nu bij de stijlvolle gala-receptie in Berlijn is of bij het romantische diner in Parijs: zowel in het zakenleven als in de privé-omgeving straalt Davidoff Silver Shadow nonchalante elegantie.

Davidoff Silver Shadow staat voor onafhankelijkheid en perfecte smaak; tegelijkertijd zorgt de kruidige, bittere geur met ceder in de topnoot en eikenmos in de basisnoot voor de authentieke uitstraling die de drager ervan geloofwaardig maakt. Patchouli en saffraan Silver Shadow zetten aardse, karakteristieke accenten in de hartnoot van de Davidoff geur, afgerond met de exotische geuren van bittere sinaasappel en koriander in de topnoot. Tot op de dag van vandaag wordt amber beschouwd als een van de meest waardevolle geur essences die de natuur heeft geproduceerd. De edele substantie staat voor de adem van mysterieuze verleiding die Davidoff Silver Shadow belooft. In combinatie met benzoë in de basisnoot ontvouwt zich een warme, ontspannen gemoedelijke sfeer.

Kopnoten:
Koriander
Ceder
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Patchoeli
Safran
Basisnoten:
Eikenmos
Amber
Benzoë
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Silver Shadow met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Saintin68
Goede geur voor een goede prijs

Ik ken en gebruik Silver Shadow al langer. Zeer aangenaam maar niet opdringerig voor een goede prijs. Houdt lang aan en vervliegt niet zo snel. Ik werd al vaker gevraagd welke aftershave ik gebruik (ik heb een baard) ;-)

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten