Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Blend Collection

De geur +

elegante geuren voor mannen en vrouwen

Wat in 2005 begon met een beperkte en niet langer geproduceerde mannengeur, werd in 2014 voortgezet met een uniseksgeur. Dit werd Davidoff Blend Collection meteen een ongelofelijk succes, waardoor het bijna nodig was om sindsdien elk jaar een nieuwe geur te lanceren. Om de hoge kwaliteit te garanderen, wordt voor elk Davidoff Blend Collection parfum een andere parfumeur gekozen, waardoor nieuwe vrienden voor het parfumassortiment worden verkregen.

Leder Blend is leer-hout, Agar Blend is houtachtig-oriëntaal. De twee mannengeuren Amber Blend en Wood Blend zijn kruidig-houten en kruidig-lederen geuren. Men zou kunnen denken dat de cirkel op deze manier gesloten zal zijn, maar hopelijk is er Davidoff Blend Collection geen einde aan het succes in zicht. Elk van de geuren heeft zijn eigen kleur, waardoor de verschillende aroma's op het eerste gezicht gemakkelijk te onderscheiden zijn.

Hoe verschillend de geuren ook mogen zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen, en dat is hun bovengemiddelde duurzaamheid en sillage. Zo wordt de Davidoff Blend Collection parfumserie de perfecte metgezel voor de hele dag, het hele jaar door, voor alle gelegenheden. De hoogwaardige en veelzijdige eau de parfums zijn immers net zo geschikt voor de vrije tijd als voor het werk, voor een elegant diner in de avond of voor een grote entree.

Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten