Geen resultaten resultaat: resultaten:

Cartier Santos de Cartier

De geur +

Cartier Santos de Cartier: De klassieke geur voor de sterke man

Wat fris en licht kruidig begint in de topnoot met citrusnoten en de aroma's van kruiden, verandert snel in een mannelijke geur met een vurig temperament in de hartnoot. In de topnoot maken aroma's zoals citroenverbena, basilicum, jeneverbes en lavendel dit mogelijk, terwijl de zure kracht van de hartnoot mannelijkheid viert met aroma's van peper, rozemarijn en nootmuskaat.

De dynamiek van de topnoot wordt later door muskaatversiering veranderd in een blijvende alberness. Sensualiteit wordt verspreid door de basis met patchoeli, cederhout en de geur van sandelhout, met een vleugje exotisme door zwarte vanille en kokosnoot. De houtachtige geuren, met een vleugje amber, blijven lang hangen zonder opdringerig te zijn en verspreiden een geur van aromatische kunst die doet denken aan expedities en avonturen in verre landen. De geur werd al snel een klassieker en wordt nog steeds geproduceerd. Het is ideaal voor de avond en meer geschikt voor de herfst en winter.

Kopnoten:
Bergamot
Basilicum
Citroenverbene
Jeneverbes
Lavendel
Hartnoten:
Roosmarijn
Geranium
Muskaatnoot
Vetiver
Peper
Basisnoten:
Patchoeli
Sandelhout
Amber
vanille
Kokosnoot
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Cartier Santos de Cartier met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Paider69 van 07. september 2014
Bevalt me goed

Echt een heerlijke heren geur. Ik heb lang gezocht en hem eindelijk gevonden. Echt een heerlijke geur die je niet zo vaak tegenkomt. Ik hou wel van een beetje apart...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-54%1