Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

29 157
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cartier Must de Cartier

uitverkocht producten +

De geur +

1001 Nachten: Must de Cartier glanst met bloemige noten en een oosterse uitstraling

Must de Cartiervan Cartier is een oriëntaalse vrouwengeur met een complexe en weelderige parfumcompositie. De Eau de Parfum Spray, evenals de Eau de Toilette, worden gekenmerkt door een vrouwelijke elegantie, wat altijd weerspiegeld wordt in de geuren van Cartier. De twee geuren werden in 1981 gecreëerd door de Franse parfumeur Jean-Jacques Diener, die al geruime tijd niet als parfumeur werkt.

De geursamenstelling van Eau de Parfum en Eau de Toilette van Must de Cartier is vrijwel identiek, alleen de olieconcentratie van de parfum onderscheidt de twee geuren. Must de Cartier opent met een top noot van tal van verschillende geurelementen. Naast verfrissende aldehyden, fruity noten zoals abrikoos, perzik, bergamot en citroen, heeft het ook harde noten van galbanumhars en Braziliaans palissanderhout. En ook in de hartnoot wordt de mengeling van kruidige en zoete geurelementen voortgezet.

In het centrum van Must de Cartier's geur zijn smooth bloemige aroma' s van anjers, narcissen, orchideeën, jasmijnen, neroli' s, ylang ylang ylang en rozen, maar ook kruidige geuren van muskus, leer, wortelaroma's en vetiver. De gevarieerde compositie wordt gecompleteerd door een basisnoot van amber, civet, vetiver, sandelhout, vanille en creamy tonkabonen.

Must de Cartier is bijzonder weelderig en mysterieus, niet in de laatste plaats vanwege de complexe aroma' s. De Eau de Parfum Spray is met zijn intense en krachtige geur karakter bijzonder effectief als een klassieke oriëntaalse vrouwengeur, betoverd door verleidelijke kracht, uitstraling en elegantie. De Eau de Toilette daarentegen ziet er wat lichter en lichter uit, maar heeft nog steeds het typische karakter van de Eau de Parfum.

Kopnoten:
aldehyde
Ananas
Abrikoos
Perzik
Bergamot
Braziliaans rozenhout
Citroen
Galbanum
Hartnoten:
Anjer
leder
Narcis
muskus
Orchidee
wortelaroma's
Jasmijn
Vetiver
Neroli
Ylang Ylang
Roos
Basisnoten:
Ambra
Sandelhout
Tonkaboon
Vetiver
Civet
vanille
Parfumeur:
Jean-Jacques Diener
Jaar van uitgave:
1981

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten