Geen resultaten resultaat: resultaten:

Cartier staat voor juweelkunst op het hoogste niveau: de geuren uit de Franse groep doen daar geenszins onder voor. Cartier Déclaration is een elegante geursamenstelling voor mannen en werd gecreëerd door sterrenparfumeur Jean-Claude Ellena met alleen de beste ingrediënten.

De ongewone combinatie van bloemige en fruitige noten zoals bergamot en sinaasappel met kardemom en cederhout maakt een statement - in elke situatie.

Cartier Déclaration kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Déclaratie, de houtachtige en kruidige geur voor mannen

Cartier Déclaration is een elegante mannelijke geur voor mannen met verfijnde aroma's en een licht bloemig karakter. Het samenspel van pittige houtachtige noten, een vleugje delicate bloemenaroma's en een mannelijk muskusachtig karakter geeft Cartier Déclaration een tijdloze en moderne geur die geschikt is voor mannen van alle leeftijden. Typisch voor Cartier's parfum zijn, zoals altijd, de verfijnde en hoogwaardige ingrediënten, die door parfumeur Jean-Claude Ellena zijn omgezet in een buitengewone compositie.

Cartier Déclaration opent met een topnoot op basis van aromatische, houtachtige en fruitige elementen. Tarragon, komijn en salie vermengen zich met de verfrissend lichte geur van bergamot, neroli en bittere sinaasappels tot een verkwikkend begin, afgerond met delicate berkenhoutnoten. De hartnoot wordt ook gekenmerkt door een veelheid van verschillende geuren. Naast kruidige aroma's van gember, kaneel, peper, jeneverbes en wortelaroma's, spelen bloemrijke elementen van iris en jasmijn een essentiële rol. Het centrum van het eau de toilette wordt aangevuld met een romige kruidige noot van kardemom. In de basisnoot van Cartier Déclaration wordt de kenmerkende houtachtige geur van eau de toilette gecreëerd. Eikenmos, cederhout en aroma's van taartleer verenigen zich hier met amber, groene thee en vetiver tot een bekroning.

Ondanks de enorme verscheidenheid aan smaken is Cartier Déclaration ongewoon helder en expressief. Door het samenspel van de meest uiteenlopende aroma's, werd een onmiskenbare en verfijnde mannengeur gecreëerd tijdens de creatie van de Eau de Toilette, die niet zo snel vergeten zal worden.

Kopnoten:
Estragon
Karwij
Salie
Berken hout
Mandarijn
Bergamot
Neroli
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Kardemom
Basisnoten:
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Cartier Déclaration met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar Boused83 van 20. december 2014
Exquisite, Refreshing and Rare !!

As a connoissieur of good fragrance, this is truly appealing to the olfactory senses. This fragrance accentuate the exquisiteness of royal Cartier brand. Fragrance is noteworthy, refreshing, enduring and compliments collector.

Commentaar Fisittests van 17. november 2014
Top!

Heerlijk deze geur. Zoveel aroma's die in een perfecte harmonie samenkomen. Zelden zo enthousiast geweest over een geur. Helemaal top, helemaal mijn ding!

Commentaar Youlthad van 14. november 2014
Cartier

Cartier is voor mij een heel bijzonder merk. En het douchebad uit de serie is echt fantastisch.Ik bestel het graag weer opnieuw bij jullie!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-55%1