Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Cartier La Panthère - een geur die betoverend is

Cartier La Panthère is pure ontroering! De magische geurcombinatie wekt de woeste kant van vrouwen en combineert levensgenieter en rebellie met passie en vrouwelijkheid. Het parfum heeft een moosey-woodachtige noot en geeft een bloemige-animale geur. Het begint met een zoete en aromatische mix van appel, abrikoos, aardbei, rabarber en gedroogde vruchten. In het hart van het parfum domineert de aangenaam delicate geur van gardenia, die zich combineert met Ylang-Ylang, Rose, Pear en Orange Blossom om zo een harmonieus akkoord van pure vrouwelijkheid te creëren. De fruity-fruity-flowery tonen worden afgerond en in de basisnoot aangevuld met een melange van dierlijke muskus keton en fluweelzachte zachte eikenmos. De onweerstaanbare geur overtuigt door de decoratieve zoete en frisse noten met een uitgesproken silagelaag. Een ideale combinatie voor de gepassioneerde en zelfbewuste vrouw van alle leeftijden.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Cartier La Panthère is een voortreffelijk parfum dat door Cartier wordt gecreëerd. Als een onzichtbaar edel sieraad ligt de geur op de hals of pols van een vrouw en verwent ze de zintuigen. Geen wonder dat stijl-bewuste dames met charme en goede smaak zweren er langsheen. Deze prachtige vrouwengeur, voor het eerst geïntroduceerd in 2014, is nu niet alleen beschikbaar als parfum, maar ook in een complete geur en verzorgingscollectie. Tot de uitgebreide collectie behoren: Extrait de Parfum Spray, Eau de Parfum Spray, Cartier La Panthère Eau de Parfum Légère Spray, Deodorant Spray, Shower Gel, Body Lotion en Cartier La Panthère Body Cream.

alle klanten beoordelen positieve
Cartier La Panthère
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Cartier La Panthère
Zoals de naam al doet vermoeden, is de geur van deze Cartier ook heel exclusief. Het is toch iets anders als je dit cadeau geeft dan als je iets uit de supermarkt koop!

De uitstekende "neus" van Cartier - Mathilde Laurent

Cartier La Panthère is een creatie van de glorieuze parfumeur Mathilde Laurent. 1970 Mathilde Laurent werd geboren in de Franse stad Neuilly-sur-Seine. Na haar diploma scheikunde (DEUG) schreef ze zich in 1992 in bij het Institut Supérieur International du Parfum, de la Cosmétique et de l'Aromatique Alimentaire (ISIPCA) in Versailles. Daarna begon ze een drie maanden durende stage bij het beroemde parfumhuis Guerlain.

In 1994 ging ze fulltime aan de slag bij Guerlain en componeerde ze geuren als Aqua Allegoria Pamplelune en Shalimar Light. In 2005 kreeg Cartier's getalenteerde parfumeur een aantrekkelijk aanbod: het bedrijf bood aan om haar in dienst te nemen als een eigen parfumeur om parfums op maat te maken. Onder de indruk van het idee en het vertrouwen in haar competentie tekende Laurent het interessante aanbod en stapte na elf jaar met Guerlain over naar het luxemerk Cartier. Sindsdien ontwierp ze verschillende succesvolle geurklassiekers voor Cartier, waaronder Cartier L'Heure Vertueuse III, Cartier Baiser Volé, Cartier de Lune, La Treizième Heure (XIII) en Déclaration d'un Soir.2010. won ze de Prix des Spécialistes en de Prix des Parfumeurs voor het parfum La Treizième Heure (XIII) tijdens de Grand Prix du Parfum Marie-Claire. In 2013 ontving ze de Prix du Grand Masculin van Olfactorama.

Maar wat is het geheim van hun succes? Een goede portie talent en creativiteit, maar ook het gevoel voor de juiste ingrediënten. Laurent selecteert alleen verfijnde en hoogwaardige ingrediënten voor haar creaties en gebruikt ze om geurindrukken te creëren op het hoogste niveau. Laurent ziet parfumerie ook als een kunst die begint met het idee van een geur. Laurent zet met haar parfumcreaties maatstaven in de parfumwereld.

De fles met het gezicht van de panter - dierlijk, edel en extravagant

De Cartier sieraden winkel staat bekend om zijn topklasse sieraden creaties. Het luxe merk blinkt uit door exclusieve ontwerpen, artistieke creaties en uitstekende kwaliteit, die het onder andere dankt aan het gebruik van de beste en meest waardevolle materialen. Al meer dan 100 jaar is de panter het symbool en handelsmerk van Cartier.

De flacon ontwerp van de Cartier La Panthère geur is zo mooi, majestueus, elegant en sierlijk als een panter. De fles is ook ontworpen om de naam van het parfum en het symbool van het huis aan te passen. Cartier La Panthère presenteert zich in een rechthoekige transparante glazen fles, die het gestileerde gezicht van een panter op de voorkant toont. Het pantergezicht in roze beige doet denken aan een diamant en geeft de fles een bijzondere onmiskenbare charme. Kleuren en motieven geven de fles een zeer vrouwelijk karakter.

In elke vrouw is er een kleine roofkat - wild, sterk, opstandig, ontembaar en tegelijkertijd sierlijk, soepel, zacht en tam. Doorschijnend licht maakt het diamantoppervlak tot een optisch highlight. Boven het gezicht is het Cartier-logo gegraveerd op een witgouden achtergrond. Op de Cartier La Panthère verstuiver zit een gouden dop op de breedte van de fles. Met een gouden hals onderscheidt hij zich van de glazen fles en vult de edele look aan. Deze rijk vormgegeven, luxueuze fles is een absoluut meesterwerk.

De reclamecampagne voor Cartier La Panthère is vol elegantie en magie

Met de reclamecampagne voor Cartier La Panthère werd de bijzondere charme van dit parfum voor vrouwen perfect gerealiseerd: de elegantie en de onstuitbare roofkat bij de vrouw De onvoorspelbare en onvoorspelbaar wilde aard van de panter geeft hem iets mysterieus en magisch. Cartier's Panther staat symbool voor passie, aantrekkelijke vrouwelijkheid en voor de vrije, ongebonden vrouw die precies weet wat ze wil, en er is ook een unieke vrouw met opvallende, katachtige gelaatstrekken nodig om deze unieke vrouwengeur vakkundig te kunnen opvoeren.

Een uniek gezicht voor een unieke geur: Erin Wasson voor La Panthère by Cartier, 2014.

Voor de reclamecampagne van Cartier La Panthère huurde Cartier het succesvolle Texaanse model Erin Wasson in. De prachtige Amerikaanse vrouw inspireert met haar onmiskenbare eigenschappen. Haar smaragdgroene ogen en opvallende opvallende kat kenmerken geven haar een bijzondere uitstraling en dat zekere iets. De posters tonen Wassons zwart-wit gefotografeerde gezicht met de blik van de verleidelijke kat. De roze-beige-gouden fles met de karakteristieke pantervlakten en de witte belettering van het parfum glanst ernaast.

Onder leiding van de Britse filmproducent en regisseur Sean Ellis bracht Cartier in 2014 de bijbehorende promotiefilm uit. Als begeleidende muziek koos Cartier voor een aangepaste versie van het nummer "Into trouble" van Lilly Wood And The Prick. In de clip wandelt Wasson door de donkere nacht in de rol van de Cartier La Panthère vrouw onder een ophaalbrug. Gekleed in een nobele zwarte jurk doet ze denken aan een panter die soepel en sierlijk door het bos beweegt op fluwelen poten. Steeds weer richt Wasson haar boeiende blik op de camera. Zelfverzekerd en verleidelijk, gooit ze haar golvende haar uit haar jasje. Aan het eind draait het model zich om en fixeert de camera met een doordringende blik - als een panter die zijn prooi in het zicht houdt. In de credits staan, in plaats van Wassons gezicht, de fles Cartier La Panthère en de naam van het parfum. Door hun bijzondere uitstraling toonden vele andere grote mode-, sieraden- en cosmeticabedrijven interesse in het gewilde model naast Cartier en schakelden haar in voor hun reclamecampagnes.