Geen resultaten resultaat: resultaten:

Genade, stijl en gratie heersen in deze geur: Mit Cartier La Panthère heeft een creatie Cartier gelanceerd die in staat is om te overtuigen met zowel delicate als wilde ingrediënten.

Cartier La Panthère kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Cartier La Panthère - een geur die betoverend is

Cartier La Panthère is pure ontroering! De magische geurcombinatie wekt de woeste kant van vrouwen en combineert levensgenieter en rebellie met passie en vrouwelijkheid. Het parfum heeft een moosey-woodachtige noot en geeft een bloemige-animale geur. Het begint met een zoete en aromatische mix van appel, abrikoos, aardbei, rabarber en gedroogde vruchten. In het hart van het parfum domineert de aangenaam delicate geur van gardenia, die zich combineert met Ylang-Ylang, Rose, Pear en Orange Blossom om zo een harmonieus akkoord van pure vrouwelijkheid te creëren. De fruity-fruity-flowery tonen worden afgerond en in de basisnoot aangevuld met een melange van dierlijke muskus keton en fluweelzachte zachte eikenmos. De onweerstaanbare geur overtuigt door de decoratieve zoete en frisse noten met een uitgesproken silagelaag. Een ideale combinatie voor de gepassioneerde en zelfbewuste vrouw van alle leeftijden.

Cartier La Panthère is een voortreffelijk parfum dat door Cartier wordt gecreëerd. Als een onzichtbaar edel sieraad ligt de geur op de hals of pols van een vrouw en verwent ze de zintuigen. Geen wonder dat stijl-bewuste dames met charme en goede smaak zweren er langsheen. Deze prachtige vrouwengeur, voor het eerst geïntroduceerd in 2014, is nu niet alleen beschikbaar als parfum, maar ook in een complete geur en verzorgingscollectie. Tot de uitgebreide collectie behoren: Extrait de Parfum Spray, Eau de Parfum Spray, Cartier La Panthère Eau de Parfum Légère Spray, Deodorant Spray, Shower Gel, Body Lotion en Cartier La Panthère Body Cream.

Kopnoten:
Appel
Abrikoos
Aardbei
Rabarber
Hartnoten:
Gardenia
Basisnoten:
Eikenmos
Muskusketon

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Cartier La Panthère met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Hatints van 04. oktober 2014
Cartier La Panthère

Zoals de naam al doet vermoeden, is de geur van deze Cartier ook heel exclusief. Het is toch iets anders als je dit cadeau geeft dan als je iets uit de supermarkt koop!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-57%1