Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

Der Damenduft Cartier de Lune is een florale eau de toilette met een licht en enchant houtig parfum. De fascinerende mix van zachte bloemen en houtachtige noten van Cartier de Lune's eau de toilette doet denken aan een zomerse nacht in koele, heldere maanlicht. Het parfum is gemaakt door Cartier en werd in 2011 gelanceerd door parfumeur Mathilde Laurent. De vrouwengeur Cartier de Lune opent met een zachte topnoot van zoetroze peper en verse jeneverbes. De hartnoot van bloemige cyclamen, kamperfoelie, lelie-van-de-vallei en geurige roos geeft de eau de parfum zijn bijzonder duidelijke en stralende aroma. De zachte vrouwengeur wordt gecompleteerd door de basisnoot van warme houtachtige noten en muskus. Deze zachte combinatie betovert op een onopvallende manier en straalt het lichtgevoel uit van een b>blauwe maannacht in een zilverachtige gloed die mystiek zijn schaduw werpt. Andere creaties van Cartier Baiser Volé, Cartier Déclaration, Délices de Cartier en Eau de Cartier zijn andere creaties.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De parfumeur

De vrouwengeur Cartier de Lune werd in 2011 gecreëerd door de 35-jarige parfumeur Mathilde Laurent. De Eau de Toilette is een mix van bloemen en warme houtachtige noten. Het is een stralende en elegante mix die u uitnodigt om te dromen op een heldere avond. Sinds 2005 werkt ze bij Cartier. Haar talent voor eigentijdse en uitzonderlijk elegante variaties wordt weerspiegeld in haar passie voor fantasierijke combinaties en de bloemengeur Cartier de Lune, die ze verrijkt met warme houtachtige smaken en haar onvergelijkbare karakter geeft. Andere succesvolle geuren die ze voor Cartier heeft gemaakt zijn Cartier Baiser Vole, Cartier Declaration Keulen en de reeks Les Heures de Cartier en Roadstar voor mannen.

De fles

De Glazen fles van het Cartier de Lune toilet heeft een klassieke conische vorm die naar boven toe breder wordt. De eenvoudige en tegelijkertijd stralende fles laat zich in een koele elegantie zien. De heldere eau de toilette is een parfumkamer geïntegreerd in het glas en betovert met zijn eenvoud en transparantie. De spuitknop van de vrouwengeur wordt omringd door een glanzend zilveren cap omringd door een ring van kleine stralende stenen. Dit betekent dat de fles niet alleen glamoureus is, maar ook een extra charisma heeft. De verpakking is in zwartblauw gekleurd, waardoor de verpakking een zeer edele en elegante uitstraling krijgt. De in de verpakking geïntegreerde belettering onderscheidt zich op een aansprekende manier van het eenvoudige ontwerp en rondt deze af klassiek en dezent. Het koele, heldere design van de fles, in tegenstelling tot zijn donkere en elegante verpakking, verenigt zich in een buitengewoon ensemble dat de geur van Cartier de Lune op een aansprekende manier weerspiegelt.

De reclame

De reclamecampagne voor de Eau de Toilette Cartier de Lune presenteert zich in een donkere, bijna mystieke maar fascinerend eenvoudige stijl. Het is het gezicht van een jonge vrouw die zachtjes glinstert in het maanlicht. Haar blauwe ogen kijken tegelijkertijd serieus en dromerig naar de toeschouwer en weerspiegelen de kleuren van de campagne. De wazige vloer op de achtergrond, waarop het vrouwelijke model ligt, toont de schaduwen van het felle maanlicht, die bovendien de aantrekkelijke en koele stijl in al zijn elegantie ondersteunen. De elegante witte "Cartier"-belettering en de eronder getoonde fles, met al zijn glans, ronden deze romantische en tegelijkertijd koele sensuele campagne perfect af. Het samenspel van heldere blauw- en schaduwen die door het maanlicht worden gegoten en het glinsterende, delicate gezicht van het model creëren een aantrekkelijk en elegant ensemble dat het parfum van Cartier de Lune perfect weerspiegelt.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.