Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Baldessarini Private Affairs

De geur +

Leren en hout, aangenaam en mannelijk

Een zwarte fles. Een zilveren label. En de naam Private Affairs, privézaken. Het zou een aanwijzing kunnen zijn dat Baldessarini Private Affairs het gemaakt is voor romantische afspraakjes. Maar de eau de toilette spray van Baldessarini kan veel meer doen. Een topnoot van jeneverbes, nootmuskaat en bergamot leidt tot een hartnoot van lavendel en rozengeranium. Het leer van de topnoot wordt verbonden door sandelhout, cederhout en, met een kleine verrassing, walnoot. Klassieke mannelijke akkoorden worden op elegante wijze met elkaar vermengd tot een bijzonder harmonieuze combinatie.

Sinds 2011 is Baldessarini Private Affairs beschikbaar en heeft het echt wat nodig is om een signatuurgeur te worden. Omdat de Eau de Toilette Spray zowel overdag als 's avonds kan worden gedragen, kunt u er gewoon een of twee extra's aan toevoegen. Dit maakt het Baldessarini Private Affairs de perfecte metgezel voor allerlei gelegenheden. Zonder onderdrukkend of overheersend te zijn, is het Baldessarini Private Affairs voorzien van een zachte en vooral, niet harde, aanwezigheid. Dit maakt de geur aangenaam anders dan veel andere mannengeuren. Baldessarini maakt privézaken openbaar, maar alleen als de drager van de Eau de Toilette Spray dat wenst.

Kopnoten:
Bergamot
Muskaat
Jenever
Hartnoten:
Lavendel
roosgeranium
Basisnoten:
Ceder
Sandelhout
walnoot
leder
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Baldessarini Private Affairs met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Sprety
gelukte geur

Dit is een zeer geslaagde mannelijke geur. Ik had niet goed opgelet bij het kopen en niet gezien dat het een aftershave was in plaats van een eau de toilette. Maar ook een heerlijke geur!

Commentaar van Carring
Uitmuntende eau de toilette

Ik ken Baldessarini al een tijdje en heb er ook al een paar parfums van. MAAR Private Affairs is het beste wat Baldessarini te bieden geeft. Heerlijke, houtachtige geur, misschien niet voor iedere dag. Kan ik iedereen aanbevelen die van aparte geuren houdt.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 86
toepassen