Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 76
toepassen
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Baldessarini Bella

De geur +

Baldessarini Bella - de damesgeur voor elegantie en grati

Het merk Baldessarini biedt een elegante en zeer vrouwelijke geur met Baldessarini Bella. Het Eau de Parfum ontvouwt een bloemige geur met de roos - de koningin der bloemen - in het middelpunt. Het bloemige boeket wordt omringd door fruitige en warme, sensuele noten en is samengesteld met charisma, gratie en elegantie. Baldessarini Bella begint met een levendige, verfrissende topnoot van zwarte bes, roze grapefruit, goudsbloem en zoete, sappige noten van mandarijn. Het hart ontvouwt het gracieuze, elegante karakter van de geur met roos absolue en rozen, vergezeld van de onweerstaanbaar verleidelijke noten van gardenia. De basis rondt het boeket warm, sensueel, zacht en verleidelijk af met aquatische noten, muskus en orcanox (ambroxan). Baldessarini Bella is een zeer aantrekkelijke geur die expressief en zelfverzekerd de elegantie en gratie van de draagster onderstreept.

Het mode- en parfummerk Baldessarini presenteert het Eau de Parfum Baldessarini Bella in een edele flacon met een zeer stijlvol, elegant en vrouwelijk design. De rechthoekige flacon is gemaakt van hoogwaardig, stevig en zwaar glas met verstevigde zijkanten rondom. Het Eau de Parfum glinstert fijn door de transparante glazen flacon, die schittert in een delicaat roze. Het kleurontwerp vestigt al op het eerste gezicht de aandacht op de rozengeur en vrouwelijkheid. Majestueus troont op de platte schouders van de flacon een elegante, cilindrisch getrapte dop van glanzend roestvrij staal, die het verstuivingsapparaat inclusief de fijne verstuiver beschermt. Op de voorkant van de glazen flacon verschijnt een wit label met de merknaam Baldessarini en in grote letters de geurnaam - Bella.

De geurnaam Bella staat voor vrouwelijke schoonheid. De geur Baldessarini Baldessarini richt zich op de roos, die de koningin der bloemen is en ook de meest prominente bloem ter wereld. Haar schoonheid, elegantie, gratie, fascinatie en uniciteit associëren Baldessarini met de kwaliteiten van vrouwen. De rozengeur werd gecreëerd als een bloemig olfactorisch equivalent voor vrouwelijkheid en karaktersterkte. Baldessarini Bella onderstreept de elegante, expressieve en zelfverzekerde uitstraling van een vrouw. De reclamecampagne promoot de nieuwe geur in verschillende aantrekkelijke, verleidelijke reclamefoto's, waarop de flacon met het Eau de Parfum Bella te zien is en gedeeltelijk omringd door rozen, oplichtend in een vrouwelijk lichtroze.

De fascinerende damesgeur Baldessarini Bella is gecreëerd door de Franse parfumeur Mathieu Nardin. Hij heeft uitstekende geuren ontwikkeld voor vele gerenommeerde merken. Mathieu Nardin komt uit de parfumstad Grasse en uit een familie van parfumeurs. Hij studeerde eerst scheikunde aan de universiteit van Nice en daarna parfumerie aan het ISIPCA. Daarna liep hij stage in Grasse bij Robertet onder leiding van parfumeur Michele Saramito, die ook zijn peettante is. Op 23-jarige leeftijd werd hij parfumeur en bleef hij bij Robertet werken. Sinds 2018 is Mathieu Nardin parfumeur bij Mane. Zijn werken omvatten Goutal Tenue de Soirée, Houbigant Iris des Champs of Compagnie de Provence Cologne à L'Eau de Rosée.

Kopnoten:
pinke grapefruit
Zware Aalbessen
goudsbloem
Mandarijn
Hartnoten:
Gardenia
Roos
Basisnoten:
aquatische geuren
muskus
orcanox
Parfumeur:
Mathieu Nardin
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten