Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Warm, verleidelijk en gebaseerd op edele houtsoorten: Baldessarini is een geur voor de veeleisende man voor wie het beste net goed genoeg is.

De indrukwekkende boodschap: wanneer de hoogste eisen voldoen aan verfijnde luxe en een fascinerende levenshouding, is dit parfum een Baldessarini absolute must. De Baldessarini man heeft karakter, charme en de juiste geur.

Baldessarini Baldessarini kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Delicaat en nog steeds mannelijk: Baldessarini Baldessarini schijnt met vele facetten

De Signature parfum Baldessarini Baldessarini is een zeer kenmerkende en houtige mannengeur en is extravagant en luxueus door zijn speciale geuren. Het parfum voor de moderne man in zijn topjaren schijnt op het eerste gezicht met volledig contrasterende ingrediënten die gecombineerd zijn tot harmonieus overal kunstwerk.

Exposed is een klassieke en intense geur, die in de topnoot opent met groene munt, bittere sinaasappel en mandarijn pikanterig. De hartnoot geeft de geur zijn oriëntaalse karakter. Bovendien is er een houtachtige component die wordt veroorzaakt door delicate bloemige patchoeli, kruidnagel en komijn.

Aan het eind wordt het door Jean Marc Chaillan en Pierre Wargnye gecreëerde mengsel afgerond met balsamicoakkoorden, harmonieuze muskusnoten en sandelhout. Zelden was een geur zo verleidelijk, elegant en tegelijk ook zo mannelijk als Baldessarini's Baldessarini. Vooral de mengeling van op het eerste gezicht totaal verschillende ingrediënten tot een harmonieuze totaalverpakking, geeft de essentie dat bepaalde Abouts en maakt deze onmiskenbaar.

Kopnoten:
Sinaasappelbitter
Mandarijn
groen munt
Hartnoten:
Kruidnagel
komijn
Patchoeli
Basisnoten:
balsemische geuren
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Pierre Wargnye, Jean-Marc Chaillan
Jaar van uitgave:
2002

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Baldessarini Baldessarini met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen
Commentaar van Dants1977
's morgens heerlijk de dag beginnen

Het douchen ;'s morgens is voor mij iets heel belangrijks. En al helemaal met dit douchebad! Kan ik echt iedereen aanbevelen!

Commentaar van Anto1966
Perfect

Als man ben je altijd op zoek naar een heel bijzondere geur. Baldessarini heeft een heerlijke geur die zich in de loop van de dag pas echt goed ontvouwt en dan waanzinnig lekker ruikt.

Commentaar van Blead1982
zeer goed

Met de deostock van Baldessarini heb je een heerlijk gevoel van frisheid. Een geur die de hele dag aanhoudt en perfect met de eau de cologne harmonieert.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 86
toepassen
vandaag tot-66%1